Γιάννης Μώραλης: “Συγχαρητήρια στο Piraeuspress.gr και την Digitad για τις διακρίσεις στα Digital Media Awards 2015”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στηρίζει στην πράξη τη νεανική επιχειρηματικότητα τουΠειραιά.

1 dhm pp dig

Όπως γράψαμε και πριν λίγες μέρες, τόσο το Piraeuspress.gr όσο και η Digitad Διαφημιστική, πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία του ελληνικού διαδικτύου,Digital Media Awards 2015.

1 brab pp di

Τι κοινό έχουν όμως οι δυο επιχειρήσεις και για ποιο λόγο βρέθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου Πειραιά;

Και οι δυο έχουν έδρα στον Πειραιά, είναι νέες επιχειρήσεις που γεννήθηκαν εν μέσω κρίσης και καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των καιρών.

Με αφορμή λοιπόν τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν οι δυο πειραιώτικες νεανικές επιχειρήσεις, ο Δήμαρχος Πειραιά ζήτησε να συγχαρεί από κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις επιτυχίες!

Έτσι λοιπόν, χθες, μεσημέρι Τρίτης,Digitad και Piraeuspress.gr βρέθηκαν στον 7ο όροφο του Δημαρχείου Πειραιά, όπου και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον κ. Μώραλη.

1 br pp dig di

Η συζήτηση περιστράφηκε τόσο γύρω από τον πρόσφατο διαγωνισμό, όσο και σε θέματα που αφορούν στον Πειραιά και την επιχειρηματικότητα στην πόλη.

1 di me pp

Χρυσό Βραβείο για το Piraeuspress.gr στην κατηγορία Best Local News Site

Η διάρκεια της συνάντησης άγγιξε τη μια ώρα, με το Δήμαρχο Πειραιά πραγματικά να ακούει με ενδιαφέρον όλους τους συνομιλητές, παρά το φόρτο εργασίας του και τις ουρές δημοτών που ανέμεναν έξω από το γραφείο του για τον δουν.

Ο Γιάννης Μώραλης κλείνοντας, αφού βγήκαν και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στο Piraeuspress.gr και την Digitad για τις διακρίσεις στα Digital Media Awards 2015. Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι σημαντικό η πόλη μας να έχει άξιους εκπροσώπους και σε αυτόν τον κλάδο της επιχειρηματικότητας. Μπράβο σας γιατί με τις επιτυχίες σας δείχνετε το δρόμο και στις υπόλοιπες νεοσύστατες εταιρίες-αλλά και σε εκείνους που σκέφτονται να τολμήσουν επενδύοντας στο επιχειρείν-ότι παρά τις δυσκολίες και την οικονομική κρίση, οι ιδέες, η σκληρή δουλειά και η θέληση ανταμείβονται. Να συνεχίσετε να κάνετε υπερήφανο τον Πειραιά και εύχομαι να τα πούμε και του χρόνου με ακόμα περισσότερα βραβεία!"

1 dig ad pp


Τα 13 βραβεία της Digitad PC στα Digital Media Awards 2015

Διαβάστε επίσης: