Η διαφημιστική εταιρία του Πειραιά που σάρωσε στα Digital Media Awards 2015!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Digitad PC είναι η μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρία στον Πειραιά με εξειδίκευση στο digital marketing και τη στοχευμένη τοπική διαφήμιση (local advertising) και η οποία κατέκτησε 13 βραβεία στην παρθενική της εμφάνιση στα Digital Media Awards 2015.
 

Τα Digital Media Awards είναι ο επίσημος θεσμός διαδικτυακών βραβείων που διοργανώνεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή των σημαντικότερων επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο.

Τα φετινά βραβεία πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής την Τετάρτη 3 Ιουνίου και στην κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης, παραβρέθηκαν περισσότερα από 400 στελέχη και ιδιοκτήτες εταιριών, οι οποίοι βραβεύτηκαν για το έργο και τις πρωτοβουλίες τους.

1AKL

 

Η διαφημιστική εταιρία Digitad, με έδρα στον Πειραιά, που έκλεισε μόλις δυο χρόνια ζωής, έλαβε για πρώτη φορά μέρος στα Digital Media Awardsεκπροσωπώντας 30 τοπικά sites από ολόκληρη την Ελλάδα στην κατηγορία BEST LOCAL NEWS SITE καιτο site Parapolitika.gr σε μία από τις σημαντικότερες κατηγορίες των βραβείων BEST ORIGINAL REPORTING.

1AERTY

 

Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, καθώς η Digitad και τα μέσα που εκπροσώπησε, κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά 13 βραβεία!

Και πιο συγκεκριμέν 4 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα βραβεία! (βλ. φωτογραφία)

 

1ADIGI


 

Τα sites που βραβεύτηκαν αναλυτικά:

 
BEST ORIGINAL REPORTING
Parapolitika.gr
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφημιστική εταιρία Digitad, εκπροσωπεί εμπορικά τα μεγαλύτερα τοπικά sites της επικράτειας, έχοντας δημιουργήσει το πιο μεγάλο και αποτελεσματικό δίκτυο στοχευμένης διαδικτυακής προβολής, γεγονός που την καθιστά ηγέτιδα στην τοπική διαδικτυακή (και όχι μόνο) διαφήμιση.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τους μεγάλους διαφημιζόμενους οι οποίοι έχουν εμπιστευτεί την Digitad για τη διαδικτυακή τους προβολή, μερικούς εκ των οποίων μπορείτε να δείτε στο νέο site της εταιρίας.

 
 
Δείτε ΠΑΡΑΚΑΤΩ το βίντεο από τα βραβεία Digital Media Awards 2015
 
Διαβάστε επίσης: