Ο Δήμαρχος Πειραιά τίμησε τον μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό Ανδρέα Μπάρκουλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα πλαίσια ειδικής γιορτής που διοργάνωσε χθες ο Όμιλος Γυναικών Πειραιά «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» στην Δημοτική Πινακοθήκη , ο Δήμαρχος Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκος τίμησε τον μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό , Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο ίδιος απένειμε στον ηθοποιό τιμητική πλακέτα, την οποία βέβαια παρέλαβε  ο γιός του Νίκος , καθώς ο Ανδρέας Μπάρκουλης δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούν.
Ο Δήμαρχος μίλησε σε όλους τους Πειραιώτες και Πειραιώτισσες που βρέθηκαν εκεί για τον μεγάλο αυτό ηθοποιό , τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα άνθρωπο με την δική του ιστορία στο θέατρο και τον κινηματογράφο στην χώρα μας, έναν ζεν πρεμιέ της εποχής! Ευχήθηκε μάλιστα να πάνε όλα καλά με την υγεία του και γιατί όχι να καταφέρει να βρίσκεται και στα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου.
Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης , η πρόεδρος του «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» κ.α Νανά Λάτση , ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Παπαγεωργίου , ο ηθοποιός και γραμματέας του Ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού» Τρ. Παπουτσής , ο Ιστορικός τέχνης και θεωρητικής κινηματογράφου Τάκης Μπαστέας , η πολιτισμολόγος κ.α Κ. Τσαλικούνα και ο ηθοποιός Ηλίας Πετροπουλέας.
 Ανάμεσα τους βέβαια βρέθηκαν και ο Βουλευτής Α΄Πειραιά και νησιών, κ .  Π.Μελάς , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ .Ι Ξυπολιάς , ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος καθώς επίσης η αντιδήμαρχος Ευαγελία Σαρρή ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βλαχάκος, κ. Βουράκης, κ. Καλαιτζάκης  και κ. Παππάς. Φυσικά από την εκδήλωση δε έλειπε και η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών κ. Νώρα Μιχαλολιάκου. 

Διαβάστε επίσης: