Παραιτήθηκε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ ο Νίκος Βλαχάκος


Σα βόμβα έσκασε η είδηση της παραίτησης από τη θέση του Διοικητή του Μεταξά, ενός εκ των ικανότερων διοικητών νοσοκομείων όλης της χώρας (βάσει της αξιολόγησης).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν λίγα 24ωρα, ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ζήτησε τις παραιτήσεις των διοικήσεων των νοσοκομείων όλης της χώρας, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα ύστερα από την αλλαγή κυβέρνησης.

Η στάση που κρατούν οι περισσότεροι διοικητές περιγράφεται με δυο λέξεις ως εξής: «Απολύστε μας, δεν παραιτούμαστε»!

Ο Νίκος Βλαχάκος όμως, ως γνήσιος μάγκας Πειραιώτης και πετυχημένος Διοικητής απέστειλε πρώτος την παραίτησή του συνοδευόμενη από σύντομο απολογισμό του έργου του, επιδεικνύοντας στοιχειώδη ευθιξία και περίσσια αυτοπεποίθηση συνάμα!

Όλες οι παραιτήσεις-όσες υποβληθούν-θα τεθούν εκ νέου στην κρίση του Υπουργού Υγείας.
Σημειωτέον ότι ο κ. Κουρουμπλής έκανε πάντοτε λόγο για ακομμάτιστη υγεία  και επιλογή των ικανών!

Εκατοντάδες Πειραιώτες στο άκουσμα της είδησης, έσπευσαν να πουν ένα ευχαριστώ μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Νίκου Βλαχάκου στο Facebook, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στη συνολική του προσφορά στο χώρο της υγείας και ειδικά για την περίοδο που διετέλεσε Διοικητής στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά.

2SXOLIA2

1SXOLIO1

3SXO3

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο Μεταξά είχε διακριθεί κατά την τελευταία αξιολόγηση των νοσοκομείων όλης της χώρας, όπως είχε αποκαλύψει το Piraeuspress.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης:

Κατάσχεση 40 κιλών κρέατος στο Νοσοκομείο Μεταξά με εντολή της Διοίκησης!

Πρωταθλητής του ΕΣΥ το νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ: Αγώνας δρόμου από τον Νίκο Βλαχάκο για τον Αξονικό Τομογράφο

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ: Το νέο – υπερσύγχρονο μηχάνημα για τους καρκινοπαθείς