Ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Δήμος Πειραιά, διοργανώνει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, με στόχο να τους χαρίσει στιγμές διασκέδασης και να τους μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων. Για έναν  μήνα, το κέντρο αλλά και οι γειτονιές της πόλης μας, γίνονται επίκεντρο κεφιού και διασκέδασης, με μια πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πειραιά, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 19:00, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Πειραιά. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, η χορωδία Libro Coro και η Σχολή Χορού «Α. Χατζιάρας».

Mετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα ακολουθήσει συναυλία στη συμβολή του πεζόδρομου της Σωτήρος Διός με την Ηρώων Πολυτεχνείου, από  το δημοφιλές συγκρότημα Kings, στις 20:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων