Ο Γιάννης Μοσχοβάκος νέος Πρόεδρος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα χέρια της νέας γενιάς πέρασε και η Α΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά! Η ανανέωση που οραματίστηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει πάρει σάρκα και οστά!

Ακόμη ένα φωτεινό παράδειγμα ανανέωσης αποτελεί ο νέος Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Γιάννης Μοσχοβάκος.

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς που ''συνόδευσε'' τον νυν Δήμαρχο Πειραιά στην κάθοδό του για τη διεκδίκηση του Δήμου με το συνδυασμό Μας Ενώνει ο Πειραιάς.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιάννη Μοσχοβάκο κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο, έναν ακάματο εργάτη δυναμικό και αποφασιστικό, με μεγάλη προσφορά στα κοινά, αφανή ήρωα της καθημερινότητας, ο αγώνας του οποίου δικαιώνεται με την άκρως τιμητική επιλογή του από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο για τη σημαντική θέση του Προέδρου της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Πειραιά.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η θέση που αναλαμβάνει ο Γιάννης Μοσχοβάκος γίνεται ακόμα πιο ''βαριά'' δεδομένου ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, κάτι που σημαίνει πως η πίεση θα αυξάνεται σημαντικά με το πέρασμα των ημερών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Piraeus Press, η εμπιστοσύνη του Δημάρχου και του στενού του επιτελείου στο πρόσωπο του νέου Προέδρου είναι δεδομένη, για αυτό και θα του παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο του.

Εμείς να ευχηθούμε στον Γιάννη Μοσχοβάκο καλή δύναμη!



@ Με κόπο καταφέραμε να βρούμε μια φωτογραφία του Γιάννη Μοσχοβάκου, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει τη σεμνότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνει.