Συνάντηση του Γιώργου Γαβρίλη με την Διοίκηση του νοσοκομείου «Μεταξά»


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης με τον Διοικητή του νοσοκομείου «Μεταξά» Νικόλαο Βλαχάκο, τον συντονιστή της Μονάδας Μαστού του νοσοκομείου και περιφερειακό σύμβουλο Αττικής Κ. Καλογεράκο και συνεργάτες των δύο πλευρών.

Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε προγραμματισμός για την έναρξη δράσεων στους Δήμους Περάματος και Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη, αντίστοιχα, με την διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων και δωρεάν εξετάσεων για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες ενώ συζητήθηκε και η επέκταση του προγράμματος και σε άλλους Δήμους.

Ακόμα, συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

Η ανάπτυξη συνεργασίας για την διαχείριση αποβλήτων του νοσοκομείου, ώστε να προχωρήσει και η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
Η εκπόνηση προμελέτης για την αντικατάσταση των σωληνώσεων και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου, που είναι πολύ παλαιός και παρουσιάζει διάφορα προβλήματα.

Η εξέταση της αγοράς μαγνητικού τομογράφου, που στερείτο το νοσοκομείο. Και
Η εξέταση των δυνατοτήτων ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου με ένταξη στο ΠΕΠ Αττικής 2015- 2020.
Ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε για τις μεγάλες προσπάθειες του μειωμένου προσωπικού να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις νοσηλείας και ασθενών και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά αφού ευχαρίστησε για την ενημέρωση διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει στενή συνεργασία στα κοινής αρμοδιότητας θέματα.

Διαβάστε επίσης:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΑ: Το νέο – υπερσύγχρονο μηχάνημα για τους καρκινοπαθείς