Το συγκινητικό μήνυμα της Μαραγκόζη για τον πατέρα της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Χριστίνα Μαραγκόζη έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Ο πατέρας της ζούσε στη Καβάλα και το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας μάλιστα, εκείνη ταξίδευε αρκετά συχνά για να είναι στο πλευρό του.

Η τραγουδίστρια μέσα απο την σελίδα της στο facebook έγραψε ενα σπαραχτικό ήταν το μήνυμα και το συνόδευε με μια φωτογραφία...

«Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ......ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΡΧΕΣ!!!!! ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗ.......ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ´´ΜΠΑΜΠΑ ´´.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ....ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ.................................. ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.......ΑΝΤΙΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ........ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ.....ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΘΛΙΨΗ..........ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ......ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.........ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ»

Πηγή: apospasma.gr