ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ: Αφαίρεσε την άδεια οδηγού ταξί επειδή κάπνιζε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως έχει ξεφύγει η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά!

 
Το Piraeuspress.gr έχει αναδείξει με αρκετά φωτορεπορτάζ την προκλητική στάση ορισμένων επαγγελματιών οδηγών ταξί που προσπαθούν να παρακάμψουν τα συμφωνημένα και να ''κλέψουν'' πελατεία εκτός πιάτσας.
 
Όμως αυτό που συνέβη προχθές από μεριάς του Λιμενικού Πειραιά ήταν κάτι παραπάνω από προκλητικό, ιδίως εν μέσω οικονομικής κρίσης.
 

Ένστολος του λιμενικού σώματος, αφού εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα σε οδηγό ταξί και τον επίπληξε επειδή κάπνιζε, του αφαίρεσε την άδεια του οχήματος!

 
Συνέπεια αυτού, από προχθές ο οδηγός ταξί να μην μπορεί να εργαστεί και άρα να χάνει μεροκάματα για μέρες!
 
Άραγε ο κύριος του Λιμενικού Σώματος, που μήνας μπει μήνας βγει θα βρίσκει τα το μισθό του στην Τράπεζα χωρίς άγχος (δεν εξετάζουμε αν είναι πολλά ή λίγα-το επάγγελμα που ακολουθεί ο καθένας είναι επιλογή του, ιδίως όταν μιλάμε για ένστολους), αναλογίστηκε έστω και μια στιγμή αν ο συγκεκριμένος οδηγός έχει οικογένεια, υποχρεώσεις που τρέχουν και πως με την αφαίρεση της άδειας για αυτόν τον αστείο λόγο, οδηγεί τον επαγγελματία οδηγό σε οικονομική ασφυξία;
 

Καλό θα ήταν λοιπόν η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά να ''μαζέψει'' λίγο τους λίγους καουμπόιδες που χαλούν τη φήμη του. Γιατί εμείς γνωρίζουμε καλά ότι οι περισσότεροι ένστολοι του Λιμενικού και μορφωμένοι είναι και ευαισθησίες έχουν και σωστοί επαγγελματίες είναι.

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ταξί ακόμα και πάνω σε πεζοδρόμια στο λιμάνι! (φωτορεπορτάζ)

Οι παράνομες πιάτσες ταξί στο λιμάνι του Πειραιά (φωτορεπορτάζ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Το απόλυτο χάος στο λιμάνι του Πειραιά από την ατελείωτη πιάτσα ταξί (φωτο)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνας εξαπατά οδηγούς ταξί στον Πειραιά