ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Το απόλυτο χάος στο λιμάνι του Πειραιά από την ατελείωτη πιάτσα ταξί (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νέα καταγγελία αναγνώστη φέρνει στο προσκήνιο το φαινόμενο της παράνομης στάσης και στάθμευσης των οχημάτων ταξί σε διάφορες περιοχές του Πειραιά.

Δείτε παρακάτω αυτούσια την καταγγελία του αναγνώστη καθώς και τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο της Piraeus Press από το σημείο:
Καλημέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία σχετικά με την κατάσταση στην ακτή Ποσειδώνος γιατί μου κάνει εντύπωση που ενώ βλέπω και διαβάζω για διάφορα σημεία στον Πειραιά με τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, εντούτοις δεν έχω δει ποτέ να γραφτεί κάτι για την απαράδεκτη κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά. Το να περιμένουν τα ταξί στον ηλεκτρικό σταθμό απ' έξω το καταλαβαίνω (αν και δεν υπάρχει πιάτσα εκεί αλλά μόνο επιβίβαση/αποβίβαση). Το να δημιουργούν όμως ουρά από εκεί μέχρι την Γούναρη (!!!) και να καταλαμβάνουν την λεωφορειολωρίδα είναι αδιανόητο! Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό, είναι εξωφρενικό! Με έχουν γράψει στο συγκεκριμένο σημείο για 2' λεπτά που σταμάτησα να αφήσω συνεπιβάτη (ενώ ήμουν μέσα) και τώρα βλέπω να περνάνε περιπολικά και περιπολίες των ομάδων Δίας και Ζήτα και να μην ασχολούνται καθόλου! Δημιουργείται φοβερό κυκλοφοριακό χάος λόγω αυτού στο λιμάνι, δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος να το αντιληφθεί αυτό;
Ελπίζω να αναδείξετε το συγκεκριμένο πρόβλημα γιατί σαν να μην έφτανε αυτό, έχουν αρχίσει να σταματάνε και στο στενό του ηλεκτρικού στη Λουδοβίκου και βάζουν και χέρι σε οδηγούς που περιμένουν να παραλάβουν κάποιο συνεπιβάτη από το σταθμό ή από τις επιχειρήσεις τριγύρω θεωρώντας ότι επειδή είναι εκείνοι εκεί, δεν επιτρέπεται να σταματάει κανείς άλλος!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κ.Π






Διαβάστε επίσης:

Όλος ο Πειραιάς μια απέραντη πιάτσα ΤΑΞΙ (φωτορεπορτάζ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Γνωστό σουβλατζίδικο του Πειραιά διώχνει τους τουρίστες!