Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ο κ. Βουράκης μου είχε ζητήσει το Bowling προς ιδία χρήση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια καταγγελία μεγατόνων προχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, σε βάρος του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη, ο οποίος είχε προηγουμένως αφήσει αιχμές για ''περίεργες'' διαδικασίες στο χειρισμό του Bowling.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ότι ο ανεξάρτητος (εκλεγμένος με την παράταξη του Γιάννη Μίχα) δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης, το είχε προσεγγίσει προκειμένου να του παραχωρηθεί ο χώρος του bowling στον Προφήτη Ηλία, προκειμένου να τον αξιοποιήσει επιχειρηματικά.



Ο Ιωσήφ Βουράκης διασκεδάζοντας στο καφέ που διατηρεί στο κέντρο του Πειραιά

Τα βλέμματα όλων πάγωσαν στο άκουσμα της καταγγελίας του Δημάρχου Πειραιά, από του βήματος του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφερόμενος στο νεαρό δημοτικό σύμβουλο.


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε ότι επί δημαρχίας του πατάχθηκαν τα φαινόμενα διαπλοκής, σκανδαλολογίας και υπόγειων διαδρομών, καθώς επίσης και το γεγονός ότι το Bowling παραχωρήθηκε μετά από 3 άγονους διαγωνισμούς, στους οποίους φυσικά μπορούσαν να λάβουν μέρος όποιοι επιχειρηματίες επιθυμούσαν! 


Ο Ιωσήφ Βουράκης, εμφανώς μουδιασμένος, υπεραμύνθηκε των όσων υποστήριξε ο Δήμαρχος Πειραιά, καλώντας τον να αποδείξει τα λεγόμενά του... συνεπικουρούμενος μετά από αρκετό καιρό (μιας και για αρκετούς μήνες δεν αντάλλασσαν ούτε ματιά στο Δημοτικό Συμβούλιο) από τον Γιάννη Μίχα!


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι υπήρχαν και μάρτυρες, κάτι που φέρνει τον νεαρό Ιωσήφ Βουράκη σε ακόμη πιο δυσχερή θέση!


Είναι γεγονός, ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του ήταν πάντα συγκαταβατικός προσπαθώντας να μην πολώνει το κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ιδίως προς τους νεότερους δημοτικούς συμβούλους, στους οποίους μιλούσε πάντα με παιδευτικό χαρακτήρα!


Στενός συνεργάτης του Δημάρχου μας είπε ότι ο Ιωσήφ Βουράκης ξεπέρασε τα όρια ηθικής και δεοντολογίας που χαρακτηρίζουν την 20ετή πορεία του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά, για αυτό υπήρξε και αυτή η δικαιολογημένα επιθετική και αποκαλυπτική στάση του Δημάρχου Πειραιά, καθώς είναι αποφασισμένος να πατάξει τέτοια φαινόμενα υποκρισίας και λασπολογίας.


Υ.Γ. Καλό είναι να μην ξυνόμαστε στη γκλίτσα του τσοπάνη, ιδίως όταν έχουμε τη φωλιά μας λερωμένη... γενική συμβουλή, άσχετη με το παραπάνω ρεπορτάζ!