Το αδιαχώρητο στη συναυλία του Λευτέρη Πανταζή στην πλαζ Φρεαττύδας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μοναδικά λαϊκά μονοπάτια «ταξίδεψε» χθες ο Λευτέρης Πανταζής, πάνω από 2.500 Πειραιώτισσες και Πειραιώτες, στην παραλία της  Φρεαττύδας,  στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Με σύνθημα «Καθαρές Παραλίες - Καθαρός Πειραιάς», ο Δήμος συνεχίζει τις συναυλίες με δωρεάν είσοδο, γιορτάζοντας την ανάπλαση των πλαζ «Φρεαττύδας» και  «Βοτσαλάκια».

 

Ο αναπληρωτής Δημάρχου  κ. Αν. Κάρλες, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο  κ. Β. Μιχαλολιάκο, αφού ευχαρίστησε τον Λευτέρη Πανταζή, που  αφιλοκερδώς ήρθε να ψυχαγωγήσει τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Πειραιά, πιστός  σε αυτά που έλεγε, για καθαρές και ανοικτές παραλίες σε όλους, διοργανώνει  συναυλίες στις πλαζ Φρεαττύδας και Βοτσαλάκια,  με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.


Επίσης, ο κ. Κάρλες σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Αυτόν το μήνα μόνο, δημοπρατούνται στην πόλη μας έργα ύψους   30 εκατ. ευρώ. Σε καμιά πόλη της χώρας μας αυτό δεν έχει συμβεί.

Εύχομαι το παράδειγμα του Πειραιά, να το ακολουθήσει όλη η Ελλάδα.»

 

Στη συναυλία χθες παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ι. Ξυπολιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Βλαχάκος, διαμερισματικοί σύμβουλοι  και πλήθος κόσμου.