ΠΛΑΖ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ: Με μαντινάδες και κρητικούς χορούς η συναυλία του Νίκου Ζωιδάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπό τους ήχους της λύρας του Νίκου Ζωιδάκη, χόρεψαν και τραγούδησαν,  στην κατάμεστη πλαζ Βοτσαλάκια, μικροί και μεγάλοι, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Με σύνθημα «Καθαρές Παραλίες - Καθαρός Πειραιάς», ο Δήμος συνεχίζει τις συναυλίες με δωρεάν είσοδο, γιορτάζοντας την ανάπλαση των πλαζ «Φρεαττύδας» και  «Βοτσαλάκια».

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:

 

«Πειραιώτισσες και Πειραιώτες, αγαπάμε με πάθος τον Πειραιά. Είναι η ομορφιά της Ελλάδος. Ο Πειραιάς θα σηκώσει την Ελλάδα ψηλότερα.

Φίλες και φίλοι, είναι η μέρα του Νίκου. Του δημάρχου είναι κάθε ημέρα, να εξασφαλίζει καθαρές παραλίες, σε καθαρό Πειραιά, με ελεύθερη την είσοδο σε όλους και με καλές συναυλίες δωρεάν για όλους.

Είναι σίγουρο ότι σε κάθε μεγάλη προσπάθεια υπάρχουν και κάποιοι, ελάχιστοι, που θίγονται και  αντιδρούν. Τους αγαπάμε, τους σεβόμαστε και αυτούς αλλά τους αγνοούμε. Προχωράμε μπροστά. Τα «Βοτσαλάκια» και η «Φρεαττύδα», ανήκουν σε ολόκληρο τον Πειραιά και όχι σε ορισμένες μειονότητες.

Ο Νίκος είναι από την Κρήτη, εγώ είμαι από τη Μάνη, αλλά ο Πειραιάς μας ενώνει και τα τραγούδια μας ενώνουν. Καλή διασκέδαση!  Ακολουθούν και άλλες όμορφες βραδιές.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί νέοι και νέες χόρεψαν μέχρι αργά τα μεσάνυχτα κρητικούς χορούς, με μαντινάδες για τον Πειραιά, από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη Νίκο Ζωιδάκη.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στην παραλία της Φρεαττύδας, o Δήμος Πειραιά διοργανώνει συναυλία με τον  Λευτέρη Πανταζή.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και ο καλλιτέχνης προσφέρεται αφιλοκερδώς.

 

Στη συναυλία χθες παραβρέθηκαν: ο Βουλευτής Πειραιά και Νησιών κ. Κ. Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ν. Βλαχάκος και κα Ζ. Ρούσσου. Ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα Παιδείας του δημάρχου κ. Κ. Παράσχος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά  «Η Ομόνοια» Θ. Τσόντος, η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης κα Ν. Μιχαλολιάκου, διαμερισματικοί σύμβουλοι, μέλη συλλόγων και ενώσεων του Πειραιά και πλήθος κόσμου.



Διαβάστε επίσης:

ΠΛΑΖ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ: Και ο Λευτέρης Πανταζής στις ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ του Δήμου Πειραιά