Όλα τα παραλειπόμενα από την εκδήλωση στου Δηλαβέρη


Ποιοι έδωσαν το παρών και τι μας έκανε εντύπωση!
Σάββατο λίγο πριν από τις 10 το πρωί και ο κόσμος έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Οι υπάλληλοι της εταιρίας με τα φουσκωτά παιχνίδια έχουν αρχίσει να τα συναρμολογούν (και για την ιστορία, δεν κόστισαν ούτε 1 ευρώ στο Δήμο Πειραιά καθώς παραχωρήθηκαν δωρεάν για το ΣΚ των αποκριών).

 

Η μπάντα του Δήμου Πειραιά παρατεταγμένη αναμένοντας τον Δήμαρχο…

 

Οι αντιδήμαρχοι Πρασίνου Γρηγόρης Καψοκόλης και Έργων Πάνος Ρέππας είναι υπ’ ατμών από νωρίς.

 

Λίγο μετά τις 10 βλέπουμε και τους πρώτους Δημοτικούς Συμβούλους να καταφθάνουν.

 

Από τους πρώτους ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, πάντα ντυμένος »στην τρίχα», χαμογελαστός και καλοσυνάτος, μοιράζοντας ευχές.

 

Στην συνέχεια βλέπουμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Σαράντο Ευσταθόπουλο να καταφθάνει μετά των ανιψιών, αδερφών και γονέων αυτού (άλλωστε μιλάμε για τη γειτονιά του!).

 

Οι αντιδήμαρχοι Λίτσα Σαρρή και Πέτρος Πουλικαράκος με συγγενικά τους πρόσωπα (συζύγους, εγγόνια κλπ).

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Ξυπολιάς »κοστουμαρισμένος» όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε (μην ξεχνούμε ότι και λόγω επαγγέλματος-δικηγόρος-αλλά και λόγω θέσης επιβάλλεται το ανάλογο dress code!).

 

Νωρίς νωρίς καταφθάνει και η Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνα Γαρδούνη παρέα με την κοινοτική σύμβουλο Ανδριάνα Παπάζογλου, οι οποίες και όπως φάνηκε είναι ιδιαιτέρως αγαπητές στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής! Από την εκδήλωση δεν έλειψε και ο Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεόδωρος Σκορδίλης.

 

Καθυστερημένος ως συνήθως ο Νίκος Αμοργιανός! Ο οποίος αφού πήρε θέση πίσω από το Δήμαρχο κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σε τηλεοπτικό κανάλι, εξαφανίστηκε από προσώπου γης!!!

Το παρών έδωσε και ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, καθώς δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι τόσο στην 4η όσο και στην 5η Δημοτική Κοινότητα είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής, κάτι που άλλωστε φαίνεται και από τις πρωτιές στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

 

Κατά τις 11 και κάτι εμφανίζεται ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κατερίνα (πάντα σεμνή και χαμηλών τόνων!) και την κόρη του Νόρα με τους δυο γιους της Γιάννη και Βασίλη.

 

Ο Δήμαρχος γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο και συνομιλεί με όλους. Και όταν λέμε όλους εννοούμε όλους, έναν προς έναν… κάτι και το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο.

 

Ακόμη είδαμε την πρώην Πρόεδρο Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Λίτσα Βαμβακά, τον Εκδότη της εφημερίδας ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ Γιάννη Κανατσέλη, τον Αντιπρόεδρο Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Μανώλη Βούρο και τον Δικηγόρο του Δήμου Πειραιά  και Πρόεδρο της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πειραιά Κωνσταντίνο Μάκρα.

 

@ Ζητούμε συγγνώμη εάν ξεχάσαμε κάποιον…