Βραβείο προσφοράς στον Όμιλο για την unesco Πειραιά και Νήσων από τον ΠΣΑΠ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο πλαίσιο της 33ης γιορτής του ποδοσφαιριστή, ο ΠΣΑΠ, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ευαισθησία του απέναντι στις ασθενέστερα οικονομικά κοινωνικές ομάδες, απένειμε το βραβείο κοινωνικής προσφοράς στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Ο Ομιλος βραβεύτηκε για το μεγάλο του έργο και τη στήριξή του στον συνάνθρωπο με το καθετοποιημένο δίκτυο αλληλεγγύης και τις Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει στους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας-Ρέντη, Κερατσινίου- Δραπετσώνας-Περάματος και Κορίνθου προσφέροντας υπηρεσίες όπως σίτιση ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ψυχολογική υποστήριξη κοινωνικά φροντιστήρια για πάνω από 1000 άτομα ημερησίως και υπνωτήριο στους αστέγους. Στόχος του έργου η ελπίδα στο συνάνθρωπο και η επανένταξη των νεόπτωχων στο κοινωνικό σύνολο.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κος Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Γενικός Γραμματέας Βετεράνων του Ολυμπιακού κος Αντώνης Γλύκας, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό ευχαριστώντας τον ΠΣΑΠ. Με πρωτοβουλία μάλιστα του κυρίου Μαρωνίτη και του κυρίου Γλύκα, οι οποίοι δε ξεχνούν τα ιδανικά και τις αξίες του υγιή αθλητισμού έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου, η οποία διοργανώνει συνεχείς φιλανθρωπικούς αγώνες και απαρτίζεται από θρυλικά ονόματα του ποδοσφαίρου και μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Όλα αυτά έχοντας πάντα στο επίκεντρο το παιδί και τον άνθρωπο και δείχνοντας το άλλο πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπενάκη. Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και Μέγας Χορηγός, τα κανάλια novasports ενώ παρουσιαστές ο Γιαννίκος Δούσκας και η Λίλα Κουντουριώτη.