Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Βαρόμετρο ο Γιάννης Μαστρονικόλας για την εκλογή Κατσαφάδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καθοριστικής σημασίας η στήριξη του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Γιάννη Μαστρονικόλα προς τον Βουλευτή της ΝΔ Α Πειραιά Κώστα Καρσαφάδο!

Μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να επικρατούσε ψυχρότητα στις σχέσεις των στο ανδρών, την κρίσιμη στιγμή όμως ο Γιάννης Μαστρονικόλας έβαλε το συλλογικό πάνω από το ατομικό του συμφέρον και ύστερα από τη διαμεσολάβηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τον Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος και κατάφερε να εκλεγεί με 3.500 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Από έμπειρα στέλεχη της ΝΔ Α Πειραιά, υπολογίζεται ότι ο Γιάννης Μαστρονικόλας ευθύνεται για τη διαφορά τουλάχιστον των 1500 ψήφων, μιας και η δυναμική του σε όλον τον Πειραιά, λόγω και της επαγγελματικής του δραστηριότητας (Ζαχαροπλαστεία Μαστρονικόλας) είναι γνωστή τοις πάσι!

Άσος στο μανίκι λοιπόν ο Γιάννης Μαστρονικόλας και σημαντική μεταγραφή του Μιχαλολιάκου, αφού δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, είχε εκλεγεί με το συνδυασμό του Πέτρου Μαντούβαλου!

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Πρώτος Κατσαφάδος-Δεύτερος Αρβανιτόπουλος