ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νοικιάζουν «φιλέτα» του Δήμου Πειραιά και δεν πληρώνουν ενοίκιο – Τρύπα εκατομμυρίων ευρώ στα Ταμεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μείζον θέμα προκύπτει από την πληροφορία ότι υπάρχουν στρατηγικοί κακοπληρωτές-ενοικιαστές του Δήμου Πειραιά, οι οποίοι χρωστούν αθροιστικά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του Δήμου!
Πρόκειται για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που νοικιάζουν τα «φιλέτα» του Δήμου Πειραιά - ενίοτε σε «προνομιακές» τιμές - και οι οποίοι συστηματικά δεν πληρώνουν το ενοίκιό τους.
Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι προκύπτουν μείζονα ζητήματα τόσο αθέμιτου ανταγωνισμού προς τους άλλους Επιχειρηματίες του Πειραιά, όσο και ηθικής τάξεως, καθώς φαίνεται πως ίσως κάποιοι στο Δήμο Πειραιά δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους!
Και αναφερόμαστε τόσο σε αιρετούς της Δημοτικής Αρχής Μώραλη όσο και Δημοτικούς Υπαλλήλους, καθώς δεν φαίνεται να έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε αρκετές περιπτώσεις ή σε άλλες να έχει παρουσιαστεί σημαντική χρονοκαθυστέρηση!
ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
Το μόνο βέβαιο είναι ότι ωφελημένοι από αυτό το «χάος» βγαίνουν οι εν λόγω «τσαμπατζήδες» Επιχειρηματίες, οι οποίοι εξοικονομούν σημαντική ρευστότητα λόγω αυτής της κατάστασης, έναντι των ανταγωνιστών τους!
Το αν κερδίζουν κι άλλοι από αυτή την κατάσταση είναι αντικείμενο δημοσιογραφικής έρευνας - και όχι μόνο όπως μαθαίνουμε - που βρίσκεται σε εξέλιξη!
Το Piraeus Press παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει σύντομα με νέες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!