ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Καταγγελία στο Πρωτοδικείο Πειραιά για τις παράνομες διαφημίσεις των υποψηφίων Βουλευτών Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με στάση ευθύνης και μη μπορώντας να ανεχτούμε άλλο αυτό το όργιο παρανομίας από τους επίδοξους εθνοσωτήρες μας-υποψηφίους βουλευτές, το Piraeuspress.gr και ο Εκδότης του Σαράντος Ευσταθόπουλος, προέβη πριν λίγο σε έγγραφη καταγγελία μέσω email προς το Πρωτοδικείο Πειραιά, με αφορμή τις πληρωμένες προεκλογικές καμπάνιες υποψηφίων μέσω sms και facebook, που ''τρέχουν'' ακόμα και σήμερα!
 
Άμεσα θα πρέπει να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ενέργειες, προκειμένου να επιβληθούν οι κυρώσεις σε εκείνους που κατατάσσουν τον εαυτό τους υπεράνω του νόμου.
 
Διότι εμείς στο Piraeuspress.gr και πολλοί φίλοι αναγνώστες, είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η νοοτροπία μας έφτασε στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και έχει φτάσει η ώρα να αλλάξει αυτό το πράγμα!
 
Ας αφήσουν λοιπόν όλοι οι υποψήφιοι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για νέα ήθη και νέες αντιλήψεις και να αποδείξουν στην πράξη εάν τα πρεσβεύουν όλα αυτά... Εκ του αποτελέσματος όμως φαίνεται ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί!
 

Εμείς θα επιμείνουμε και θα αναμένουμε από το Πρωτοδικείο Πειραιά να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό από την απλή εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.

Μαζί με το κείμενο-επιστολή μας στείλαμε και τα σχετικά πειστήρια και θέσαμε εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης για την περαιτέρω διερεύνηση του θέματος, με στόχο αυτήτη φορά να αποδοθούν πραγματικές ευθύνες.

 

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος δήλωσε λακωνικά τα εξής σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα:

 

Ως το μεγαλύτερο ενημερωτικό μέσο του ευρύτερου Πειραιά, θεωρήσαμε χρέος μας και πράξη ευθύνης την εν λόγω ενέργεια.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (μέσω email):

 
Καλησπέρα σας,

Σας παραθέτουμε τα δυο σχετικά λινκς με μερικές από τις παρανομίες των υποψηφίων Βουλευτών Α και Β Πειραιά, οι οποίοι συνεχίζουν ακόμα και σήμερα τις πληρωμένες προεκλογικές τους καμπάνιες και αναμένουμε νεότερη ενημέρωση για τις ενέργειες που θα κάνετε προκειμένου να ενημερώσουμε τους Πειραιώτες, οι οποίοι και έχουν αγανακτήσει από τα μαζικά sms και τις καμπάνιες στο facebook. Στη διάθεσή μου έχω και μερικά από τα μαζικά sms που έχω λάβει ο ίδιος στο προσωπικά κινητό μου.

https://piraeuspress.gr/piraeus/dimos-peiraia/22137/ekloges-2015-ypopshfios-toy-potamioy-ston-peiraia-trechei-plhrwmenh-kampania-akoma-kai-thn-kyriakh-twn-eklogwn

https://piraeuspress.gr/oles-oi-eidiseis-se-blog/22160/b-peiraia-2015-paranomos-kai-o-dikhgoros-ypopshfios-ths-nd-fahlos-kranidiwths

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σαράντος Ευσταθόπουλος
Εκδότης Piraeuspress.gr
τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά
 

1pr1

 
*Η καταγγελία απεστάλη και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αλλά και μέσω φαξ στο 2104186106 υπόψιν των αρμοδίων εφόρων για την εκλογική διαδικασία στις εκλογικές περιφέρειες Α και Β Πειραιά.
 
Διαβάστε επίσης: