Βασίλης Μιχαλολιάκος: Ανακοινώνει παραίτηση, υποψηφιότητα με τη ΝΔ ή ίδρυση νέου κόμματος;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά φαίνεται ότι δεν το βάζει κάτω, παρά την πρόσφατη ήττα του στις Δημοτικές Εκλογές.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, σήμερα στις 8 μ.μ. πραγματοποιεί συγκέντρωση των υποστηρικτών του, σε γνωστό ξενοδοχείο του Πειραιά, προκειμένου να τους ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του στις όπως όλα δείχνουν αναμενόμενες Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (Α' ή Β';)

Στενός του συνεργάτης, σχολίαζε μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ''ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ξέχασε τις δημόσιες δεσμεύσεις-ανακοινώσεις του ότι για εκείνον έχει κλείσει ο κύκλος της κεντρικής πολιτικής!''

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeuspress.gr, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στον Πειραιά ως υποψήφιος Βουλευτής!

ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

''Κάθε άλλη ανακοίνωση θα αποτελεί έκπληξη'', μας είπε τηλεφωνικά συνυποψήφιος του Βασίλη Μιχαλολιάκου με τη ΝΔ... ''Εκτός αν μας εκπλήξει όλους και ανακοινώσει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα'', συμπλήρωσε!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Εμείς δεν αποκλείουμε βέβαια το ενδεχόμενο να ανακοινώσει την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά και την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του για μη επιστροφή στην κεντρική πολιτική σκηνή... ύστερα από ώριμη σκέψη και εφόσον η λογική επικρατήσει του συναισθήματος!

Λίγες ώρες αναμονή...