ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ανύπαρκτος ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας Βεντούρης – Γιατί τον πληρώνουν οι Πειραιώτες;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναβαθμίστηκε μάλιστα από Εντεταλμένος Σύμβουλος σε Αντιδήμαρχο Πληροφορικής και Επικοινωνίας (έμμισθος δηλαδή) ο κ. Βεντούρης, ενώ η πολυδιαφημιζόμενη εφαρμογή Pireapp «εξαφανίστηκε» επί των ημερών του!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πάνε περίπου 2 χρόνια από την πανηγυρική παρουσίαση της πολυαναμενόμενης εφαρμογής Pireapp από τον Δήμο Πειραιά, με την οποία οι Δημότες θα ήταν δεν θέση να εντοπίζουν και να στέλνουν προβλήματα της καθημερινότητας μέσω του κινητού τους.

Ο ντόρος όμως (ως συνήθως) δεν κράτησε πάνω από 2-3 μήνες και το «μπαλόνι» ξεφούσκωσε!

Μάλιστα, στη σχετική συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρηθεί στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Εκδότης του PP Σαράντος Ευσταθόπουλος είχε ρωτήσει εάν έχει προβλεφθεί κονδύλι για τη διαφήμιση της εφαρμογής Pireapp προκειμένου να γίνει ευρέως γνωστή στους Πειραιώτες (βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει η ακριβοπληρωμένη εφαρμογή).

Η απάντηση τότε ήταν ότι έχουν προβλεφθεί τα πάντα για να δουλέψει όπως πρέπει η εφαρμογή.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

Σήμερα, αν κάποιος ανατρέξει στην επίσημη σελίδα της εφαρμογής Pireapp, θα δει ότι δεν έχει ανανεωθεί από το 2016!

43EBAFE0-CE51-4FD9-A9A3-6F0936302A48

Όσο για αναφορές σχετικά με το πλήθος των εισερχομένων μηνυμάτων από δημότες και την πορεία τους ούτε λέξη!

Όλα αυτά που συμβαίνουν μάλιστα είναι τόσο οξύμωρα, καθώς ενώ η Δημοτική Αρχή Μώραλη επενδύει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως στον τομέα της επικοινωνίας (αντιδήμαρχος επικοινωνίας, σύμβουλος επικοινωνίας, εξωτερική συνεργάτης για γραφείο τύπου, υπάλληλοι Δήμου Πειραιά στο γραφείο τύπου), το τελικό αποτέλεσμα βαθμολογείται κάτω από τη βάση!

Για αυτή του την επιτυχία άραγε αναβαθμίστηκε σε θέση αμειβόμενου Αντιδημάρχου Πληροφορικής και Επικοινωνίας ο κ. Βεντούρης ή έχει καταγράψει κι άλλες παρόμοιες επιτυχίες που δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστές προς το παρόν;

A9730B7F-F366-4E50-A571-F4DD7059904E

Στη φωτογραφία βλέπετε σε πρώτο πλάνο τον Αντιδήμαρχο Πληροφορικής & Επικοινωνίας Ανδρέα Βεντούρη και στο βάθος τον Σύμβουλο Επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Τοκάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αυτοί θα είναι Υποψήφιοι απέναντι στον Γιάννη Μώραλη (ΟΝΟΜΑΤΑ)