ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ-ΤΣΑΚΟΣ: Στον Πειραιά το φθηνότερο και ποιοτικότερο φαγητό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μειώσεις τιμών λόγω της απόφασης για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και 2 ημέρες την εβδομάδα με έξτρα προσφορές-κίνητρο για τους Δημότες και επισκέπτες της πόλης... χωρίς καμία έκπτωση στο προϊόν όμως!

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να μειώσει το ΦΠΑ στην εστίαση από 23% σε 13%, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων κ. Γιάννη Τσάκο, για να συζητήσουν πως μπορεί η απόφαση αυτή να βοηθήσει τόσο τους καταναλωτές, όσο και τους ανθρώπους της εστίασης.

Ο κ. Τσάκος, όχι μόνο δεσμεύτηκε ότι η απόφαση θα περάσει στις τιμές, αλλά συναποφασίστηκε να υπάρχουν δυο ημέρες την εβδομάδα, κατά τις οποίες οι εστιάτορες του Πειραιά θα προσφέρουν ακόμη πιο χαμηλές τιμές στους κατοίκους και στους επισκέπτες της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά  κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Η απόφαση για τη μείωση του ΦΠΑ μπορεί να δώσει ανάσα στους ανθρώπους της αγοράς που δοκιμάζονται, αλλά και στους πολίτες που έχουν δει το εισόδημά τους να μειώνεται. Πρόκειται για μια προσπάθεια που πρέπει να πετύχει και είμαι αισιόδοξος μετά τη συνάντηση που είχα με τον κ. Τσάκο, ότι θα πετύχει. Στόχος μας είναι να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων, να μπει φρένο στις απολύσεις και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Σίγουρα, η μείωση του ΦΠΑ βοηθά σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Όπως είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει και τον τουρισμό.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσάκο γιατί αποδέχτηκε την πρότασή μου να υπάρχουν δυο ημέρες την εβδομάδα με τις τιμές χαμηλές στα εστιατόρια της πόλης. Πιστεύω ότι με τέτοιες πρωτοβουλίες θα κάνουμε τον Πειραιά πιο ελκυστικό και πιο οικονομικό τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες του».