ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτή είναι η νέα Διοίκηση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018.

Τα θέματα της συνεδρίασης αφορούσαν στη συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα με την εκλογή της 7μελούς Διοικούσας Επιτροπής, την εκλογή των υπευθύνων Τμημάτων Υπηρεσιών και Επαγγελματιών (και των αναπληρωτών τους) και τον καθορισμό των εκπροσώπων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.

3FC100F9-9A68-4496-8DF8-57064313C739

Κατά την αρχική του τοποθέτηση, ο νέος Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Οικονομολόγος Γιάννης Βουτσινάς, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, έθεσε το πλαίσιο και τους βασικούς στόχους της νέας Διοίκησης του ΕΕΠ.

Τόνισε ότι η εκλογική διαδικασία ανήκει πλέον στο παρελθόν, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι και τα 41 εκλεγμένα μέλη του ΕΕΠ – των 3 επιμελητηριακών συνδυασμών – αποτελούν πλέον μια ομάδα, με κοινό στόχο την πρόασπιση των συμφερόντων των ελεύθερων επαγγελματιών και μελών του Επιμελητηρίου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το «παρών» έδωσαν 36 εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΠ (εκ των 41 που είναι στο σύνολό του) και σε ενωτικό κλίμα, όλες οι προτάσεις του νέου Προέδρου του ΕΕΠ κ. Γιάννη Βουτσινά, εξελέγησαν με συντριπτική πλειοψηφία.

265F1221-AC4B-48F5-B34B-189EA961301F

Μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών που τηρήθηκαν βάσει του καταστατικού του ΕΕΠ, ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (7 μέλη)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Βουτσινάς

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νίκος Παπαγεωργίου

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Μουρτζούκος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χρήστος Ντάφλος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ: Παύλος Πολιτάκης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΜΗ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Νίκος Δαμηλάτης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: Δημήτρης Συξέρης

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΣΙΑΚΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΓΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ: ΖΩΗ ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (2 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη)

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Γιάννης Βουτσινάς

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Νίκος Παπαγεωργίου

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Παύλος Πολιτάκης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Σαράντος Ευσταθόπουλος

77DE001D-65E8-4115-8B42-74AE6B007244

Μετά το τέλος των επιμέρους εκλογικών διαδικασιών, ο κ. Γιάννης Βουτσινάς, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΠ θα το κλίμα ομοψυχίας που επέδειξαν στην κάλπη, τόνισε ότι η νέα Διοικούσα Επιτροπή χαρακτηρίζεται τόσο από κλαδική όσο και από γεωγραφική εκπροσώπηση, ώστε να υπάρχει άμεση σύνδεση ακόμα και του πιο μικρού (αριθμητικά) επαγγέματος ή της πλέον απομακρυσμένης περιοχής με τη Διοίκηση του ΕΕΠ.