Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μπορεί έστω και τώρα να τηρήσει την υπόσχεσή του στο Γιώργο Δαβάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έστω και στις ''καθυστερήσεις'', σήμερα δίνεται η ευκαιρία στον απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, να υλοποιήσει την υπόσχεσή του, στον μέχρι πρότινος στενό του συνεργάτη και αυριανό Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργο Δαβάκη.

Και θα αναρωτηθεί κάποιος, μα καλά ποια είναι αυτή η υπόσχεση που δεν μπόρεσε να τηρήσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος όντας Δήμαρχος Πειραιά και μπορεί να την πράξει τώρα ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά;


Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ


Λίγο πριν τις πρώτες αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων Πειραιά, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε ανοίξει ευρύ κύκλο συνομιλιών με όλους τους Δημοτικούς του Συμβούλους, παλαιούς και νέους.

Το ίδιο έκανε και με τον τότε Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Γιώργο Δαβάκη.

Η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη, αφού ο Βασίλης Μιχαλολιάκος υποσχέθηκε στον Γιώργο Δαβάκη τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά (καθώς ο Γιώργος Δαβάκης είναι και νομικός).

Τελικά... ο Γιώργος Δαβάκης ΔΕΝ έγινε ποτέ Πρόεδρος!


Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Τώρα λοιπόν παρουσιάζεται η ευκαιρία στον Βασίλη Μιχαλολιάκο να τηρήσει την υπόσχεσή του και να ψηφίσει τον Γιώργο Δαβάκη για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, αποδεικνύοντας στην πράξη και τις υπερπαραταξιακές του διαθέσεις!

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε τι θα πράξει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η 1η ειδική συνεδρίαση με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Χαστούκι Μώραλη σε Αβραμίδη για... τη γλύκα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιώργος Δαβάκης για Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά