ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιώργος Δαβάκης για Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Γιώργος Δαβάκης θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Ο έμπειρος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, που διετέλεσε αντιδήμαρχος επί θητειών Χρήστου Αγραπίδη και Βασίλη Μιχαλολιάκου, θα εκλεγεί σήμερα, όπως όλα δείχνουν, νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.


Σήμερα το απόγευμα υπενθυμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ειδική συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, προεδρεύοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη, για εκλογή συγκεκριμένων οργάνων διοίκησης.


Προερχόμενος από την παράταξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου, θα έχει ιδιαίτερη σημασία, να δούμε των αριθμό των σταυρών που θα συγκεντρώσει!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΒΑΚΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 


Το 2002 εκλέγεται με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Χρήστου Αγραπίδη Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά. Αναλαμβάνει για όλη την τετραετία Αντιδήμαρχος συγχρόνως για θέματα Διοίκησης, Δημοτικής Αστυνομίας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, Έκδοσης Αδειών και Ελέγχου Καταστημάτων, Διεθνών Σχέσεων, Πρόεδρος του Συμβουλίου Παραβατικότητας Πειραιά, Πρόεδρος του Συμβουλίου Κινηματογράφων, Θεάτρων και Κέντρων Διασκέδασης Πειραιά, Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Οργανισμού και Πρόεδρος των Γ1 και Γ2 ΚΑΠΗ Νέου Φαλήρου. Παράλληλα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διετέλεσε και Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Από όπου πέρασε διέπρεψε και διέγραψε μια λαμπρή ιστορία.

Το 2006, ο Γιώργος Δαβάκης επανεκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον ίδιο Συνδυασμό. Αν και ανήκει στη μειοψηφία, είναι τακτικότατος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνει ουσιώδεις παρεμβάσεις και πολλές φορές παίρνει πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν Δημοτικά θέματα, προβλήματα εργαζομένων, υποθέσεις Δημοτικών Επιχειρήσεων ή ακόμη και θέματα άλλων Δήμων της Αττικής, ως μέλος του ΔΣ της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής (ΤΕΔΚΝΑ) που από τον Απρίλιο του 2007 μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 διετέλεσε μέλος του ΔΣ που εκλέχτηκε από εκπροσώπους 122 Δήμων και Κοινοτήτων της Αττικής, ενώ τον Οκτώβριο του 2011 εκλέγεται από εκπροσώπους των Δήμων της Αττικής Μέλος-Εκπρόσωπος των Γενικών Συνελεύσεων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για την περίοδο 2011-2014.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 επανεκλέγεται για Τρίτη συνεχόμενη τετραετία Δημοτικός Σύμβουλος, με τον Συνδυασμό του Δημάρχου και τ. Υπουργού Βασίλη Μιχαλολιάκου. Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι Αντιδήμαρχος Πειραιά για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Παράλληλα είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Το 2014 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: