Ο ”ζαχαροπλάστης” του Πειραιά και η αδυναμία του στις μπανάνες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γνωστή η αδυναμία του ''ζαχαροπλάστη'' του Πειραιά στις μπανάνες κάθε μορφής!

Στο φρούτο μπανάνα, στο μπλογκ δημοτική μπανάνα (το οποίο έχει ξεχάσει προφανώς να διαγράψει), στο προφίλ του facebook δημοτική μπανάνα... και τέλος πάντων στη μπανάνα με όποια μορφή κι αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Ο ''μπανανάκιας'' λοιπόν είναι γνωστός σε όσους ασχολούνται με τα κοινά του Πειραιά.

Είναι εκείνος που πριν 4 χρόνια έβριζε τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο και ολόκληρη την οικογένειά του (μέχρι πριν λίγους μήνες) ενώ τον κατηγορούσε και για πλουτισμό μέσω του μπλογκ Δημοτική μπανάνα όπως βλέπετε παρακάτω:



Σήμερα λοιπόν ο ίδιος Πειραιώτης με την αδυναμία στις μπανάνες, προσπαθεί να το παίξει παράγοντας και ρυθμιστής (μιας και κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά), μεταφέροντας την μπανάνα του στο facebook, και είτε υβρίζοντας είτε αφήνοντας υπονοούμενα, θεωρεί ότι μπορεί να πλήξει το κύρος και την προσωπικότητα ανθρώπων που έχουν προσφέρει στην πειραϊκή κοινωνία.

Τελευταίο του επίτευγμα, το πατόκορφο γλύψιμο του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, που μέχρι πριν λίγους μήνες ύβριζε αισχρά... μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς του!


Τελευταίο του σχόλιο αναφέρεται όπως θα δείτε στους Γιάννη ΜώραληΧρήστο Αγραπίδη, τον Πέτρο Κόκκαλη και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.



Εμείς του συνιστούμε να συνεχίσει να τρώει τις μπανάνες του καλύτερα από το να γράφει και να σχολιάζει...
Ο καθένας έχει και τις αδυναμίες του!