Ημερίδα για τους ανέργους στον Πειραιά – Δείτε όλο το πρόγραμμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Πέμπτη στις 3 Ιουλίου 2014 διοργανώνεται ημερίδα στον Πειραιά για την παρουσίαση των δράσεων του Έργου: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ».

Αναλυτικά, η πρόσκληση:

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και ο εταίρος της Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς, σε συνεργασία με το συντονιστή εταίρο  "YOUR CONSULTING PARTNERΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ε.Π.Ε." και με τους συμπράττοντες εταίρους Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΠΥΞΙΔΑ, Δήμος Σπετσών, Ένωση Εμπόρων, Βιοτεχνών & Επαγγελματιών Επαρχίας Αίγινας, Εμπορικός, Επαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος  Ύδρας, Γ. ΑΜΑΡΑ & ΣΙΑ ΕΕ, Εταιρία Έρευνας & Επικοινωνίας – Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ανώνυμη Εταιρία, Δήμος Αίγινας,   στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ»,σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Παρουσίαση των δράσεων του Έργου».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.30 – 19.30,στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Καραϊσκου  111, Πειραιάς, 3ος  όροφος), με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-4170529, 2104174765 κα Γκλεζάκου. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

16:30 – 17:00 Προσέλευση – Εγγραφές 
17:00 – 17.30 Χαιρετισμοί:κ. Ανδριανός Μιχάλαρος  Πρόεδρος ΒΕΠκ. Δημήτριος Μαθιός – Α΄Αντιπρόεδρος ΕΒΕΠ 
17:30 – 17.50   17.50 – 18.10 Γενικά στοιχεία έργων ΤοπΣΑΕισηγήτρια: Πέλκα Λίνα Στέλεχος Μονάδας Β΄ ΕΔΑ Περιφέρειας Αττικής «Η παρουσίαση των δράσεων της Πράξης: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ» στους Πειραιά, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος, Αίγινας, Σπετσών, Ύδρας και Σαλαμίνας» (Εισηγητής: Γιώργος Ν. Χαλόφτης - ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Α.Σ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (Διαχειριστής του Συντονιστή Εταίρου YOUR CONSULTING PARTNER ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ε.Π.Ε) 
18.10 – 18.30 «Ο ρόλος της επιμόρφωσης στην Πράξη.». (Εισηγητής: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ  - Διαχειριστής του εκπαιδευτικού φορέαΚΕΚ  ΠΥΞΙΔΑ) 
 
Συντονιστής : α Έφη ΓκλεζάκουΗ Πράξη «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ»,  υλοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικά σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» ( ΤΟΠΣΑ ) του Άξονα Προτεραιότητας 08: «Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)