Finix Dance Academy: Η νέα σχολή χορού στον Πειραιά που κάνει τη διαφορά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα νέο στολίδι ομορφαίνει την περιοχή της Καλλίπολης κ δεν είναι άλλο από την σχολή χορού Finix Dance Academy.

 

Ένας χώρος ιδιαίτερα ζεστός κ φιλόξενος φτιαγμένος με πολύ γούστο κ με πολλή αγάπη έτοιμος να υποδεχτεί όλους εσάς που θέλετε να μάθετε οποιοδήποτε είδος χορού δίπλα στους πιο καταξιωμένους δασκάλους! Η φιλοσοφία της σχολής είναι πως ο χορός ισορροπεί την ψυχή,την θεραπεύει από κάθε τι που την βαραίνει για αυτό άλλωστε κ δεν έχει ηλικία!

 

Η Finix Dance Academy είναι μια σχολή για όλα τα γούστα! Για αυτούς που θα ήθελαν να ταξιδέψουν στους μαγευτικούς χορούς του international latin, tango argentino,salsa,bachatta, modern jazz,oriental κ των παραδοσιακών χορών! Για τους πιο απαιτητικούς ως σχολή παρέχει διπλώματα IDTA κ ασχολείται με τον αθλητικό- διαγωνιστικό χορό! Τέλος για αυτούς που πιστεύουν ότι η ισορροπία της ψυχής σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση του σώματος είναι το ιδανικό η σχολή παρέχει τμήματα Pilates κ Barre a Tarre!

TANGO ESCENARIO

TANGO ESCENARIO!ΣΑΡΜΠΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ!!ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!!IDO MED CUP 2018

Gepostet von FINIX DANCE Academy am Donnerstag, 20. Dezember 2018

Καθώς και τμήματα για τους μικρούς μας φίλους όπως η μουσικοκινητική αγωγή και ο μοντέρνος χορός!! Οι ιδιοκτήτες της σχολής Παύλος και Μαρία σας περιμένουν πάντα με χαμόγελο και με υπέροχη διάθεση στον παραμυθένιο χώρο τους για να σας ξεναγήσουν στο πιο μαγευτικό χορευτικό ταξίδι!!!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: KAΡΠΑΘΟΥ 82,ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 4516254

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: