ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ: Παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με πινελιές του σήμερα !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας που λειτουργεί από το 2004

- Προσφέρει ποικιλία γεύσεων από ψητά, μαγειρευτά μέχρι και θαλασσινά

- Ζωντανή μουσική κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το εστιατόριο «Μπακαλωραιά..παντός καιρού» βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, πίσω από το Δημοτικό Θέατρο και προσφέρει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, εμπλουτισμένα με στοιχεία του σήμερα! Το εστιατόριο αποτελείται από δυο διαφορετικές περιοχές· η μια περιοχή έχει ως επί το πλείστον ελληνική διακόσμηση, με επιγραφές παλιών ελληνικών διαφημίσεων κρεμασμένες στους τοίχους, παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα στα ράφια αλλά και παλιά αντικείμενα, όπως το ραδιόφωνο. Η άλλη περιοχή είναι επηρεασμένη από το δυτικό και μοντέρνο στυλ.

Στη «Μπακαλωραιά» θα απολαύσει κανείς πιάτα «παντός καιρού». Προσφέρει πάνω από δέκα προτάσεις για σαλάτα, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς! Εμείς λατρέψαμε την πολίτικη παντζαροσαλάτα, με παντζάρι, πατάτα βραστή, κρεμμύδι και ρόδι σε απόλυτη αρμονία! Από τα ορεκτικά την παράσταση «κλέβουν» τα ρολά κολοκυθιού, φέτες κολοκυθιού με γέμιση φρέσκου μοσχαρίσιου κιμά, περιχυμένα με κρέμα γάλακτος.

Το μενού περιλαμβάνει ακόμη ποικιλίες κρεατικών, χοιρινή μπριζόλα, κοτόπουλο σχάρας, ποικιλία λουκάνικων και πολλά πολλά άλλα. Μη διστάσετε να ρωτήσετε για τα μαγειρευτά της ημέρας. Για όσους προτιμούν τα θαλασσινά η «Μπακαλωραιά» δεν θα τους αφήσει παραπονεμένους! Μπορείτε να απολαύσετε ανάμεσα σε ποικιλία θαλασσινών γεύσεων, όπως καλαμαράκια τηγανιτά, μπακαλιάρο με σκορδαλιά, χταπόδι ξυδάτο ή μπορείτε να ρωτήσετε για το φρέσκο ψάρι της ημέρας.

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή μεσημέρι και κάθε Σάββατο βράδυ μουσικά σχήματα δίνουν το ρυθμό και οι επισκέπτες διασκεδάζουν με ελληνικές παλιές επιτυχίες!