Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χαριτίνη Λάππα: Αποκατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πλήρως εξοπλισμένο φυσικοθεραπευτήριο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα

- Εξειδικεύεται στην παιδική φυσικοθεραπεία και στην μέθοδο θεραπείας ΒΟΒΑΤΗ NDT

- Πιστοποιημένο κέντρο θεραπείας  TE.C.A.R.

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το κέντρο φυσιοθεραπείας της Χαριτίνης Λάππα βρίσκεται στην οδό Θηβών 105 και Αργυροκάστρου στην Παλαιά Κοκκινιά. Λειτουργεί από το 2014 και είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ.  Ως κύριο μέλημα έχει την αποτελεσματική αποκατάσταση του ασθενή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για αυτό στο κέντρο εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονοι μέθοδοι θεραπείας και είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Οι φυσιοθεραπευτές του κέντρου είναι εξειδικευμένοι στην παιδική φυσιοθεραπεία, θεραπεύοντας ελαφρά μυοσκελετικά αλλά και σοβαρά νευρολογικά προβλήματα. Σε έναν ειδικό χώρο με φουσκωτές παιδικές μπάλες, η θεραπεία γίνεται παιχνίδι!

Μια μέθοδος που εφαρμόζουν είναι η μέθοδος BOBATH NDT, η πιο γνωστή και πιο ολοκληρωμένη μέθοδος για την αποκατάσταση ατόμων κάθε ηλικίας, από παιδιά έως ενήλικες, που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες λόγω επίκτητων νευρολογικών παθήσεων, όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, κακώσεις του νωτιαίου μυελού κλπ.

Ακόμη το κέντρο εφαρμόζει τη μέθοδο θεραπείας TE.C.A.R. που είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην θεραπεία μυοσκελετικών παθήσεων, με άμεσα αποτελέσματα, ανώδυνα και σε ελάχιστο χρόνο! Πρόκειται για μια πηγή ενέργειας που είναι σε θέση να διεγείρει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης και επούλωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη.

Παθήσεις  που θεραπεύονται με τη μέθοδο αυτή είναι οι φλεγμονές, τα οιδήματα, τα διαστρέμματα, πόνοι μέσης/αυχένα κ.ά. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 15-20 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία!

Στις υπηρεσίες του κέντρου περιλαμβάνεται και ο βελονισμός.

Διεύθυνση: Θηβών 105 & Αργυροκάστρου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4251203