MIRA: «Το εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας που κρέμεται στα βράχια της Καστέλλας»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ένας χώρος με την θάλασσα στο «πιάτο» σας

- Ιδιαίτερες γεύσεις που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους

- Δροσιστικά κοκτέιλ που θυμίζουν καλοκαίρι

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το «Mira» είναι ένας προσεγμένος χώρος στην Καστέλλα, κατάλληλος για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το δυνατό του χαρτί δεν είναι άλλο από τη μαγευτική του θέα που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Οι ιδιοκτήτες, επηρεασμένοι από την ομορφιά του τοπίου ονόμασαν το εστιατόριο «Mira», που σημαίνει στα Ισπανικά «κοίτα». Η καταπληκτική θέα σε συνδυασμό με τη τζαζ μουσική μας γαληνεύουν την ψυχή και μας ταξιδεύουν σε άλλους ορίζοντες.

Η θέα μας.#MiraPiraeus

Gepostet von Mira am Mittwoch, 21. November 2018

Το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, συνοδεύοντάς τον με λαχταριστά σνακ, ατενίζοντας το βαθύ γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. Η θέα θυμίζει κάποιο καμβά ζωγραφικής ειδυλλιακού τοπίου.. Τα μεσογειακά πιάτα του εστιατορίου είναι ένας ακόμη λόγος για να το επισκεφθείτε ξανά και ξανά. Στο μενού ξεχωρίζει το ριζότο θαλασσινών καθώς και το φιλέτο σατομπριάν που συνοδεύεται με πατάτες baby.

Τα μοναδικά γλυκά απογειώνουν το πλούσιο και απολαυστικό γεύμα σας· το προφιτερόλ με γκανάς σοκολάτας αρωματισμένης με μπαχαρικά είναι πειρασμός!

Τα δροσιστικά κοκτέιλ που επιμελούνται έμπειροι μπαρτέντερ «ντύνουν» τις νύχτες μας και μας ωθούν να αφήσουμε για λίγο πίσω μας την ανιαρή καθημερινότητά μας.

Διεύθυνση: Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου 70

Τηλέφωνο: 210 4115579