Battlenet Arena: Η μυστική αυλή του Πειραιά για… καφέ, φαγητό και video games! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Battlenet Arena: Πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό των gamers και .. όχι μόνο!
- Μοντέρνος χώρος για κάθε στιγμή της ημέρας 
- Πεντανόστιμες προτάσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς 
Ήξερες ότι στο κέντρο του Πειραιά υπάρχει μια μυστική αυλή που μπορείς να πιεις τον καφέ σου, να φας κάτι και να παίξεις απίθανα videogame ή να χρησιμοποιήσεις τις ανέσεις ενός πολυτελούς γραφείου;
Κι όμως στην Ηρώων Πολυτεχνείου 13 υπάρχει ένα νεοκλασικό που δεν πιάνει το μάτι σου πως είναι ένας ναός της τεχνολογίας του ίντερνετ αλλά και της γεύσης !
   

Από το τις αρχές του έτους το Battlenet άνοιξε τις πύλες του και πάνω από το νεοκλασικό δεσπόζει ένα τεράστιο γκράφιτι με το λιοντάρι του Πειραιά να επιβλέπει από ψηλά!

Εκεί μπορείς να φας απίθανα  burger σαλάτες και σάντουιτς ενώ τα γλύκα έρχονται από άλλη διάσταση!

Το νέο spot στο κέντρο της πόλης προσφέρει πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες που σίγουρα μπορεί να χρειαστείς κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας αφού είναι 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις υπηρεσίες για να στείλεις Email, να εκτυπώσεις ό,τι χρειαστείς, να βγάλεις φωτοτυπίες ή να σκανάρεις το αρχείο που χρειάζεσαι ηλεκτρονικά.

Επειδή όμως βρισκόμαστε στον Πειραιά την πόλη της μπάλας και του Ολυμπιακού, στις μεγάλες βραδιές του Champions League που πρωταγωνιστεί η πειραιώτικη ομάδα φιλοξενεί τα ματς σε μεγάλες οθόνες και μπορείς να κάνεις κράτηση για να δεις το παιχνίδι συνοδεία καλής μπίρας και φαγητού με την παρέα σου.

Batttlenet Arena Pireas
Ηρώων Πολυτεχνείου 13, 210 4118106