Πέραμα: Πρωτιά στην παράσταση νίκης έδειξε η βασιλόπιτα του Γιάννη Λαγουδάκου! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια μαζική συγκέντρωση φίλων στην Ένωση Ποντίων Περάματος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πάνω από 500 φίλοι και υποστηριχτές του Γιάννη Λαγουδάκου, αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και έδωσαν το παρών στο ενωτικό κάλεσμα του πρώην και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Περάματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP, ο Γιάννης Λαγουδάκος - που να σημειωθεί στον πρώτο γύρο των προηγούμενων εκλογών είχε έρθει πρώτος - έχει καταφέρει να ενώσει όλες τις δυνάμεις του κέντρου και της κεντροδεξιάς, κάνοντας την επικράτηση να φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ!

Αυτοδιοικητικοί παράγοντες που γνωρίζουν καλά τις ισορροπίες στο Πέραμα, σχολίαζαν στο PP μετά τη μεγαλειώδη εκδήλωση του Γιάννη Λαγουδάκου, ότι στην παράσταση νίκης έρχεται πρώτος με μεγάλη διαφορά από τον νυν Δήμαρχο Περάματος, με την αλλαγή σκυτάλης να θεωρείται δεδομένη πλέον από την πλειοψηφία των Περαματιωτών.

Βέβαια ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές είναι αρκετός και δε χωρά κανένας εφησυχασμός, ανέφερε στο PP στενός συνεργάτης του Γιάννη Λαγουδάκου.

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι στόχος δεν είναι απλά η αλλαγή Δημάρχου, αλλά η όσο το δυνατόν πιο διευρυμένη επικράτηση, προκειμένου να εκλεγούν περισσότεροι από τους άξιους υποψήφιους του συνδυασμού «Πέραμα Όλοι Μαζί» του Γιάννη Λαγουδάκου!

Πάρτε μια γεύση από τη σημερινή εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του συνδυασμού «Πέραμα Όλοι Μαζί»: