ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Το Πέραμα μίλησε ξανά – 800 στον Λαγουδάκο & 150 στον Λαγουδάκη του ΣΥΡΙΖΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι το Πέραμα ζητά αλλαγή εδώ και τώρα.

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά κατά τις χθεσινές προεκλογικές ομιλίες των δυο «μονομάχων», Γιάννη Λαγουδάκου και Γιάννη Λαγουδάκη (ΣΥΡΙΖΑ).

Ο Γιάννης Λαγουδάκος, ο οποίος ήρθε πρώτος την πρώτη Κυριακή, κατάφερει να συγκεντρώσει στην τελευταία προεκλογική του ομιλία εκατοντάδες Περαματιώτες και να στείλει το μήνυμα της νίκης σε όλο το Πέραμα.

Σε αντίθεση με τον Γιάννη Λαγουδάκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 150 υποστηριχτές του, αλλά μίλησε σε υποτονικό κλίμα, έχοντας προφανώς αντιληφθεί την επικείμενη ήττα του, όπως δείχνουν όλες οι κρυφές δημοσκοπήσεις αλλά και οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών.

Ο Γιάννης Λαγουδάκος έκανε έκκληση προς τους Δημότες Περάματος να προσέλθουν άπαντες την Κυριακή στην Κάλπη, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Κανείς δεν πρέπει να λείψει αυτή την Κυριακή από τη Γιορτή της Δημοκρατίας»!

Σε λιγότερο από 48 ώρες θα γνωρίζουμε τελικά αν θα επιβεβαιωθεί και τυπικά η γενική εικόνα που επικρατεί στο Πέραμα και δείχνει ότι θα υπάρξει αλλαγή Δημάρχου μετά από 5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΠΕΡΑΜΑ: Ο Γιάννης Λαγουδάκος συσπειρώνει κεντροδεξιούς & κεντροαριστερούς – Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – Stoiximan: Δείτε τα φαβορί σε Πέραμα και Πειραιά