Παντελής Κουφοπαντελής: «Δε θα χτυπήσω τις πόρτες σας για να με ψηφίσετε γιατί…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...Άρθρο του Παντελή Κουφοπαντελή, υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο και το συνδυασμό «Πέραμα όλοι μαζί»

Απευθύνομαι στις φίλες και τους φίλους συμπολίτες μου Περαματιώτες δεν θα χτυπήσω τις πόρτες σας για να με ψηφίσετε, όχι από εγωισμό αλλά από σεβασμό στην οικογενειακή σας γαλήνη. Άλλωστε με τους περισσότερους από εσάς γνωριζόμαστε από παιδιά.

Έχουμε παίξει στις ίδιες αλάνες ,έχουμε πάει στο ίδιο σχολείο, έχουμε διασκεδάσει στα ίδια στέκια της πόλις μας έχουμε όλοι μαζί διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή για τον τόπο μας έχουμε πανηγυρίσει και έχουμε κλάψει για επιτυχίες και αποτυχίες των αθλητικών συλλόγων μας.

Δεν θα έρθω για να σας υποσχεθώ με κούφια λόγια και κουβέντες προεκλογικές και του κοπανιστού αέρα ,έχουμε μεγαλώσει μαζί και γνωρίζω και την υψηλή σας νοημοσύνη και την δυνατότητα σας να κρίνετε .Γνωρίζετε εάν μπορώ να προσφέρω ή όχι δεν θα σας πείσω εγώ ,το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσω. Με ξέρετε και σας ξέρω· η επιλογή είναι δική σας και όποια και εάν είναι από εμένα είναι σεβαστή .

«Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου. - Αβραάμ Λίνκολν»

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΦΟΠΑΝΤΕΛΗΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο