ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΒΙΤΣΑΣ στο Πέραμα: Ένας πραγματικά δυνατός υποψήφιος με τον Γιάννη Λαγουδάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο ο Γιάννης Κακαβίτσας

- Γνώστης θεμάτων ασφαλείας & λάτρης της ελληνικής ιστορίας

- Ιδιαίτερα αγαπητός στο Πέραμα με διάθεση διαρκούς προσφοράς

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ακόμα μια δυνατή υποψηφιότητα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο, αυτή του υποψηφίου Δημοτιξού Συμβούλου Γιάννη Κακαβίτσα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΑΒΙΤΣΑΣ

Ο Γιάννης Κακαβίτσας κατάγεται από ένα ιστορικό χωριό της Φθιώτιδας, τον Γοργοπόταμο. Γεννήθηκε στο Πέραμα το 1972 όπου και ζει με την οικογένειά του. Είναι κάτοχος πτυχίου  Marketing από το ΙΕΚ Κοντοράβδη. Έχει παρακολουθήσει σπουδές στον τομέα του Ελληνικού Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει τελειώσει τη ξενοδοχειακή σχολή Λεμεσού στην Κύπρο.

Έχει αποκτήσει δίπλωμα της Σχολής προπονητών Kick Boxing, πτυχίο της Ιστιοπλοϊκής Ακαδημίας και βεβαίωση Μελισσοκομίας από το Ινστιτούτο Γεωπονικών επιστημών στο Υπουργείο Γεωργίας. Μιλά ακόμη την αγγλική γλώσσα.

Έχει ακολουθήσει μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα ξεκινώντας από το 1993-1995 στο τμήμα Marketing της επιχείρησης «ARCHIRODON CONSTRUCTION (OVERSEAS) CO.SA»  στη Λεμεσό. Το διάστημα 1995-2002 συνέχισε στον ίδιο τομέα απασχόλησης ως διευθυντής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing( Π.Ο.Κ). Την περίοδο 2002-2004 ήταν διευθυντής Μarketing & διαφημιστικού τμήματος σε εταιρία αθλητικών διοργανώσεων.

Στο διάστημα 2003-2006 ήταν διευθυντής Μarketing στην Παγκόσμια Ομοσπονδία «World Profi Kick Boxing Association». Στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 ήταν διευθυντής ροής προγράμματος στο αγώνισμα της πυγμαχίας . Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί σε επίπεδο Marketing-Mamagement  και επικοινωνίας με τον πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και την ασημένια Ολυμπιονίκη στο Tae Kwon Do Έλλη Μυστακίδου.  

Έχει ασχοληθεί και με την αρχισυνταξία-παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής με την επωνυμία «Ring Sports». Ακόμη έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Σήμερα απασχολείται στο χώρο της ασφάλειας, έχοντας την δική του επιχείρηση.

Κατέχει ακόμη μια σειρά αθλητικών διακρίσεων· είναι πρωταθλητής Ελλάδος Κick boxing επί σειρά ετών και έχει λάβει την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κick boxing το 2000 στην Χαλκιδική.

Ο Γιάννης Κακαβίτσας ασκεί έντονη κοινωνική δραστηριότητα, όντας εκλεγμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, χορηγός της Ένωσης Περάματος και  των αθλητικών ποδοσφαιρικών ομίλων Περάματος ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Είναι ενεργό μέλος της UNESCO καθώς και Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Γοργοποτάμου.