ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - ΠΕΡΑΜΑ: Δυναμική επιστροφή για τον πρώην Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο και την παράταξη «Πέραμα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».
...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press
Μια συγκλονιστική εκλογική αναμέτρηση αναμένεται και στο Δήμο Περάματος κατά τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, ελέω απλής αναλογικής.
Η επιστροφή του Γιάννη Λαγουδάκου και η πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Περάματος δίνει άλλο χρώμα στην προεκλογική περίοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας μάλιστα, το συνδυασμό του κ. Λαγουδάκου - πέραν παλαιών πολιτικών φίλων και έμπειρων αυτοδιοικητικών - πλαισιώνουν και νέα άξια στελέχη, ιδιαίτερα αγαπητά στην τοπική κοινωνία του Περάματος, που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η μάχη θα δοθεί μεταξύ Λαγουδάκου και Λαγουδάκη τη δεύτερη Κυριακή, αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι τις Εκλογές.
Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeus Press για να ενημερώνεστε πρώτοι σχετικά με όλα τα δρώμενα στις Δημοτικές Εκλογές Περάματος.