Πέραμα: Κινητοποίηση ενάντια στα «καζάνια του θανάτου» (ΦΩΤΟ)

dav

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις για τα «καζάνια του θανάτου» που είχαν ξεκινήσει πέρυσι με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Περάματος, δόθηκε την Παρασκευή.

Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, εργατικά σωματεία, συνταξιούχοι, φορείς του Περάματος, διαδήλωσαν ενάντια στους σχεδιασμούς των μονοπωλίων, της κυβέρνησης, της Περιφέρειας Αττικής, της Δημοτικής αρχής, σχετικά με την επαναλειτουργία των καζανιών στο Πέραμα.

Με μαζική συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων και μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, μαθητές από τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης, γονείς εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι συνταξιούχοι, διατράνωσαν για άλλη μια φορά το αίτημα να φύγουν τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα.

Τι ανέφεραν οι ίδιοι

Ο αγώνας για την μετεγκατάσταση των καζανιών δεν μπορεί να σταματήσει, αν δεν υπάρχει δικαίωση.

Θα συνεχίζει να απασχολεί όλο τον Περαμαϊκό λαό, πολύ περισσότερο όταν κυβέρνηση – Περιφέρεια και Δημοτική Αρχή δεν βάζουν τέλος στην επαναλειτουργία των καζανιών και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν χωρίζοντας τα σε ενεργά και ανενεργά, ανανεώνοντας τις άδειες λειτουργίας τους, όταν παίζουν παιχνίδια με την παραχώρηση του χώρου του Αρμού στην Cosco, τη μοναδική πρόσβαση στη θάλασσα για τους Περαματιώτες, τον τελευταίο μεγάλο ελεύθερο χώρο που κατακτήθηκε με τους αγώνες του Περαμαϊκού λαού.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.

Διατρανώνουμε την αντίθεση μας στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας.