ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ 2017: Χιλιάδες Πειραιωτών αποθέωσαν τον »Πρίγκιπα» Τόλη Βοσκόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)


Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν, το βράδυ της Τρίτης, όσοι παρευρέθησαν στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, καθώς ο Τόλης Βοσκόπουλος έδωσε μια εξαιρετική συναυλία.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και εμπορικούς διαχρονικά τραγουδιστές ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, είχε βραβεύσει τον Τόλη Βοσκόπουλο για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι, με αφορμή την μεγάλη συναυλία.

Φυσικά, δεν γινόταν να λείψουν από το πλευρό του, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η αγαπημένη του κόρη, Μαρία Βοσκοπούλου. Γυναίκα και κόρη ήταν εντυπωσιακές, αλλά την παράσταση έκλεψε η Μαρία, η οποία όσο μεγαλώνει τόσο και πιο πολύ μοιάζει στην μητέρα της και γίνεται σιγά σιγά μία πανέμορφη γυναίκα.

Μια άκρως συγκινητική στιγμή της συναυλίας ήταν και όταν ο Μίμης Πλέσσας ανέβηκε στην σκηνή στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου. Όπως ήταν αναμενόμενο οι δύο τεράστιοι καλλιτέχνες καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.