ΝΙΚΑΙΑ: Σε σύγχρονη πλατεία μετατρέπεται χώρος στάθμευσης νταλικών!


Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη προχώρησε στην κατασκευή μιας νέας πλατείας 550 τ.μ. και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κ. Παλαμά, Καζαντζάκη και Α. Σικελιανού.

Τα έργα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες και το πάρκινγκ μεταμορφώνεται σε χώρο αναψυχής, με δενδροφυτεύσεις, κατάλληλο φωτισμό, περιβαλλοντικές και αισθητικές ισορροπίες.

plateia nikaia 3

Ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Ιωακειμίδης, σε σχετική δήλωση αναφέρει: «Η διασφάλιση ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες ήταν και παραμένει στόχος ύψιστης προτεραιότητάς μας. Με συστηματική εργασία και σχεδιασμό μετατρέπουμε ανεκμετάλλευτους χώρους σε πάρκα αναψυχής και πλατείες. Σε πείσμα των καιρών και παρά τις αντιξοότητες, με σταθερά, μεθοδικά και καλά σχεδιασμένα βήματα, κάνουμε πράξη ένα πρόγραμμα κατασκευής και αναβάθμισης ελεύθερων χώρων του δήμου. Βασική μας μέριμνα είναι να ενισχύουμε τις υποδομές μας με έργα ανάπλασης, ώστε να εξασφαλίσουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα και να καταφέρουμε με συστηματικές παρεμβάσεις να πετύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας».

Πηγή: iefimerida.gr