Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη σε φιλανθρωπικό τουρνουά στη Νίκαια [ΦΩΤΟ]

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που σύμφωνα με πληροφορίες του piraeuspress.gr θα είναι υποψήφια με την ΝΔ στην Β΄Πειραια, παρευρέθηκε σε φιλανθρωπικό τουρνουά στη Νίκαια στο οποίο έδωσαν παρόν Ιστορικά ονόματα του ποδοσφαίρου, του Ολυμπιακού, της Δόξας Πειραιά, του Ιωνικού και της Μικτής Πειραιά.

Πολλοί μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, θρύλοι του Θρύλου, οι οποίοι φόρεσαν και τίμησαν την ερυθρόλευκη ριγωτή, ήταν εκεί. Αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Ήταν εκεί οι Βετεράνοι της ιστορικής Δόξα Πειραιά , του πρωτοπόρου Ιωνικού Νίκαιας και η ιστορία της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά .

Εναρκτήριο κάλεσμα από τον Θρυλικό κ. Αντώνη Γλύκα που έδωσε τον δικό του χαρακτήρα στην δυναμική αυτή εκδήλωση αγάπης με την παρουσία του Δημήτρη γιο του Γρηγόρη Χιότογλου .

Ο Δήμαρχος της Πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης έδωσε τα συγχαρητήρια σέ όλους που πήραν αυτή την πρωτοβουλία , για την συγκεκριμένη εκδήλωση και στο σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στους Βετεράνους που δείχνουν ότι εκτός από το να παίζουν μπάλα είναι άνθρωποι αληθινοί και έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.

Η ίδια η κ.Τσιλιγκίρη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

"Με μεγάλη χαρά παρευρέθηκα στο φιλανθρωπικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Προοδευτικής στη Νίκαια.

Μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου των ομάδων του Ολυμπιακού, της Δόξας Πειραιά, του Ιωνικού και της Μικτής Πειραιά ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη του Βετεράνου, Γρηγόρη Χιώτογλου.

Ήταν μεγάλη τιμή να βραβευτώ από τους ζωντανούς θρύλους Γιώργο Δαρίβα, Γιάννη Γκαϊτατζή και Θανάση Αγγελή. Σας ευχαριστώ πολύ.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι οι ομαδικές προσπάθειες φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα!"