ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης – Δείτε πως θα δηλώσετε συμμετοχή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης «Διακοπές στην πόλη μου», που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 18 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου σε σχολικούς χώρους του 1ου, το 2ου και 9ου Δημοτικών σχολείων. 

 Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό παιδαγωγικό πρόγραμμα στοχεύει στην δημιουργική διέξοδο και απασχόληση παιδιών δημοτικού σχολείου που δεν έχουν τη δυνατότητα διακοπών μετά το κλείσιμο των σχολείων μέσα από ένα πλήθος παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, ενώ παράλληλα επιδιώκει να τα ψυχαγωγήσει καλλιεργώντας πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασία.
Μέσα από την ψυχαγωγία, την άθληση και με πολλές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στοχεύει να καλλιεργήσει την αισθητική αγωγή, τη φιλαναγνωσία, την παραγωγή λόγου και την κοινωνικοποίηση.
Το πολυεπίπεδο βιωματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλοπαιδιές, εικαστικά, θεατρική αγωγή, σκάκι, κινηματογράφος, κολύμπι, παιδαγωγικές δράσεις. Στο πλαίσιο του Future Library επιδιώκεται η πιο ουσιαστική εισαγωγή των παιδιών στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας, ενώ για πρώτη χρονιά υλοποιείται πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης στην πισίνα του Ο.Α.Κ.Α. 

Δηλώσεις συμμετοχής έως 13 Ιουνίου 2014 στον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, Σολωμού 2-4, ΔΑΚ Κορυδαλλού. Τηλ. 2104944364-5, Ώρες 09:00-14:00 Τρίτη έως Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 και Τρίτη και Τετάρτη απόγευμα 18:00-21:00. 
Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών- θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και όλα τα έντυπα θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού: www.korydallos.gr και του Τομέα Αθλητισμού του Οργανισμού: www.aodk.gr.

br