ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ: 35 νέες θέσεις εργασίας – Άφησαν μόνο 48 ώρες για αιτήσεις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτα πράγμα συμβαίνουν στο Δήμο Κορυδαλλού και κανείς δε φαίνεται να αντιδρά!

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Κορυδαλλό προχώρησε στην έγκριση του διαγωνισμού για την πρόσληψη 35 νέων εργαζομένων τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και άκουσον άκουσον, άφησα μόλις 48 ώρες από τη δημοσίευση της προκήρυξης, για την κατάθεση των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού μάλιστα!

Δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε μέσα σε δυο μέρες - Τετάρτη και Πέμπτη 9 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα - να ενημερωθούν για την προκήρυξη και να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Εάν το γεγονός αυτό δεν προκαλεί υπόνοιες για ρουσφετολογικές προσλήψεις - καθώς οι ημέτεροι σίγουρα θα είχαν ενημερωθεί νωρίτερα - τότε τι άλλο θα πρέπει να συμβεί;

Και αναρωτιόμαστε γιατί ο Δήμαρχος Κορυδαλλού βιαζόταν τόσο πολύ που δεν  μπορούσα να αφήσει ένα περιθώριο μιας εβδομάδας έστω προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή ενδιαφερομένων;

Μάλλον ο κ. Χουρσαλάς (Δήμαρχος Κορυδαλλού για όσους δε γνωρίζουν) δεν έχει ακούσει ότι «ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό»!

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η εν λόγω ενεργεία έχει φτάσει στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, καθώς η δυσαρέσκεια για τέτοιου είδους πρακτικές είναι κάτι το δεδομένο για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Οι ειδικότητες του διαγωνισμού ήταν οι εξής :

Οδηγοί Απορριμματοφόρων Δ.Ε. 5

Οδηγός Αυτοκινήτου Δ.Ε. 1

Τεχνίτες Οικοδομικών Εργασιών Δ.Ε. 3

Υδραυλικός Δ.Ε. 1

Ηλεκτρολόγος Δ.Ε. 1

Τεχνίτης Σιδεράς – Αλουμινάς Δ.Ε. 1

Εργάτες Καθαριότητας Υ.Ε. 8

Εργάτες Γενικών Καθηκόντων Υ.Ε. 12

Διοικητικός Π.Ε. 2

Διοικητικός Τ.Ε. 1 Η