ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Υπόγειο άντρο παρανομίας εντόπισε η αστυνομία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπόγειο άντρο παρανομίας εντόπισε η αστυνομία σε πολυκατοικία στην περιοχή του Κορυδαλλού μετά από έφοδο ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οι πρώτες ενδείξεις ήρθαν το πρωί της Τετάρτης όταν από το σπίτι βγήκαν δύο άντρες Πακιστανικής υπηκοότητας να βγαίνουν από το υπόγειο, κρατώντας ένα μεγάλο σάκ βουαγιάζ. Οι άντρες της αστυνομίας τους εντόπισαν και αποφάσισαν να τους κάνουν σωματικό έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι εντός της τσάντας υπήρχε μεγάλος αριθμός αφορολόγητων πακέτων τσιγάρων.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς περιμένοντας τον εισαγγελέα ώστε να προβούν σε κατ’ οίκον έρευνα, παρατήρησαν έναν άνδρα, υπήκοο Αρμενίας, να εισέρχεται σε παρακείμενο δωμάτιο του υπογείου της πολυκατοικίας. Προβληματισμένοι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να χτυπούν την πόρτα του δωματίου προκειμένου να μιλήσουν με τον άνδρα. Οι προσπάθειες τους, όμως, έπεσαν στο κενό. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, το άτομο αυτό αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα.

Κορυδαλλός: Υπόγειο άντρο παρανομίας

Την ίδια ώρα άρχισε να αναδύεται από το δωμάτιο μια έντονη μυρωδιά που παρέπεμπε σε κάνναβη. Όταν τελικά οι αστυνομικοί εισήλθαν στον χώρο έμειναν άφωνοι, καθώς ο Αρμένιος είχε μετατρέψει τον χώρο σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν τα εξής:

67 δενδρύλια κάνναβης διαφόρων μεγεθών
πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες αλουμινίου, συνολικού μικτού βάρους 265 γραμ., περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης
μια πλαστική σακούλα, μικτού βάρους 295 γραμ., περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης
μια πλαστική σακούλα, βάρους 180 γραμ., περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης και
φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους τουλάχιστον ενός κιλού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου και θα σχηματισθεί δικογραφία εις βάρος τους.