Τραγωδία στον Κορυδαλλό – Νεκρός σεκιουριτάς μετά από ληστεία – Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου ενός άνδρα 51 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, στον Κορυδαλλό, όπου εργαζόταν ως σεκιουριτάς σε εταιρεία μεταφορών.

Ένας 56χρονος σεκιουριτάς, που εργαζόταν σε εταιρεία στον Κορυδαλλό ως νυχτοφύλακας, πέθανε κάτω από συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες, με τις Αρχές να προσπαθούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι…Ο σεκιουριτάς τηλεφώνησε στην κόρη του…

Όλα συνέβησαν στην οδό Δερβενακίων, στον Κορυδαλλό. Ο σεκιουριτάς, λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 17.06.2019, πήρε την κόρη του τηλέφωνο και της είπε «τρέχα γιατί έπεσα θύμα ληστεία και με έχουνε δέσει».

Η κοπέλα ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία και λίγο αργότερα έφτασαν όλοι στο σημείο βρίσκοντας τον άνδρα χτυπημένο και δεμένο. Ο 56χρονος δεν αισθανόταν καλά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο και μετά από λίγη ώρα κατέληξε..

Σύμφωνα με την κόρη του ο άνδρας είχε βηματοδότη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην εταιρεία όπου εργαζόταν ο άτυχος άνδρας.

Τα αίτια του θανάτου του άνδρα αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια.