ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Έφτασε η στιγμή για την μητέρα του Παύλου Φύσσα -Καταθέτει σήμερα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η στιγμή που περιμένει επί δύο ολόκληρα χρόνια η κ. Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα φθάνει σε λίγη ώρα, οπότε και θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα να μιλήσει για το παιδί της.

Η μητέρα του 34χρονου μουσικού θα καταθέσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη της Χρυσής Αυγής για να μιλήσει για τον Παύλο της που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά.

Λίγες μέρες μετά την κατάθεση του πατέρα του μουσικού, έφθασε και για τη μητέρα του, η στιγμή που η κ. Φύσσα περίμενε αρκετούς μήνες. Και αυτή , όπως και ο πατέρας και η αδελφή του Παύλου Φύσσα, είναι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου έχοντας γύρω της σχεδόν πάντα φίλους του γιου της.

Η χλωμή μαυροφορεμένη γυναίκα παρακολουθεί όλους αυτούς τους μήνες την διαδικασία και δεν έδειξε ούτε λεπτό πως σκοπεύει να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να την τρομοκρατήσει ή ότι θα εγκαταλείψει την μάχη που δίνει για την τιμωρία των δολοφόνων του γιου της. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα "ενός Ελεύθερου ανθρώπου" όπως έχει πει για τον γιο της, λέει πως δεν φοβάται ούτε τις βεβηλώσεις στο μνημείο του παιδιού της, ούτε απειλές, ούτε τίποτα και ότι ελπίζει πως θα απονεμηθεί δικαιοσύνη για τη "σχεδιασμένη δολοφονία του Παύλου".

Πολλές φορές στην διάρκεια της δίκης η μητέρα του Παύλου Φύσσα, δεν συγκράτησε την οργή της για ζητήματα που έθεταν οι κατηγορούμενοι στο δικαστήριο, ξεσπώντας σε φωνές Πολλές φορές με βλέμμα παγωμένο και ψυχρό παρακολουθεί αμίλητη, τη μεταγωγή στην δικαστική αίθουσα του Γιώργου Ρουπακιά, του ανθρώπου που μαχαίρωσε τρεις φορές το παιδί της. Η κ. Φύσσα δεν μάσαει τα λόγια της όταν θέλει να μιλήσει: «δολοφόνοι του Παύλου είναι του 5,5-6%» είπε αμέσως μετά την κατάθεση του συζύγου της κ. Παναγιώτη Φύσσα, αναφερόμενη στους ψηφοφόρους του κόμματος τους οποίους δεν έχει κρύψει πως θεωρεί συνενόχους για τη δολοφονία του γιου της.

Αμέσως μετά την κατάθεση της μητέρας του μουσικού θα καταθέσει στο δικαστήριο η αδελφή του, Ειρήνη Φύσσα.

Για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα πλην του Γιώργου Ρουπακιά κατηγορείται ο Ιωάννης Καζαντζόγλου, στέλεχος της Τοπικής Νίκαιας για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και επίσης οι: Ιωάννης 'Αγγος , Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης ,Γεώργιος Δήμου, Ελπιδοφόρος Καλαρίτης,Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός,Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας, πυρηνάρχης της οργάνωσης,Σταύρος Σαντοριναίος, Γεώργιος Σκάλκος, Γέωργιος Σταμπέλος,Γεώργιος -Χρήστος Τσακανίκας ,Λέων Τσαλίκης , Αθανάσιος και Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης , για απλή συνέργεια.

Πηγή: www.iefimerida.gr