ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Ανθρωποκυνηγητό για τους πιστολέρο – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατηγορηματικός ότι δεν γνώριζε κανέναν από τους δράστες της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό, τραυματίζοντας μια 29χρονη ήταν ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου έξω από το οποίο έγινε ο καυγάς.

Ο 24χρονος Αρμένιος είπε στην αστυνομία ότι ξαφνικά 8 – 9 άτομα επιτέθηκαν στον ίδιο και σε δύο συγγενείς του και ότι δεν τους είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του.

Γεγονός είναι επίσης ότι στο παρελθόν δεν έχει κάνει ξανά καταγγελία, αν και αυτό δεν αποκλείει ότι έχει δεχθεί και πάλι επίθεση.

Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η αστυνομία έχει αποκλείσει το ρατσιστικό κίνητρο, αλλά και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αυτό που έχει κινήσει την περιέργεια των αστυνομικών είναι το γεγονός ότι το δεύτερο όπλο είναι διαμετρήματος 0,40 mm, το οποίο δεν είναι ένα όπλο που το χρησιμοποιούν πολλοί στην Ελλάδα, αλλά η χρήση του είναι διαδεδομένη στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΠΑ.

Στην κατοχή της η αστυνομία έχει πλούσιο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των παρακείμενων καταστημάτων το οποίο και εξετάζει ενδελεχώς. Τέλος, και οι έξι προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι.