Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Θέατρο «κατ΄ οίκων» για ευπαθείς ομάδες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία όμορφη πρωτοβουλία, που επιβεβαιώνει πως η τέχνη είναι για όλους.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του Δ. Κερατσινίου - Δραπετσώνας, και συγκεκριμένα η Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, συνεργάζεται με το ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΑΔΑΣ, στη δράση του ΚΑΤ'ΟΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, που βιώνουν την απομόνωση και την αδυναμία πρόσβασης σε πηγές πολιτισμού όπως το θέατρο και η λογοτεχνία.


ΤΟ ΚΑΤ'ΟΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΟ ξεκίνησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ( Κ.Θ.Β.Ε.), τον Ιούνιο του 2010, συνεχίστηκε στις δράσεις του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ και η συνεργασία με τον Δήμο μας αποτελεί μια ευτυχή συνάντηση και για τους δυο, καθώς είναι γνωστή η παροχή κοινωνικής και ψυχικής φροντίδας στους δημότες μας που διαρκεί είκοσι χρόνια τώρα.


Το ΚΑΤ'ΟΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΟ απευθύνεται σε ανθρώπους που η ζωή τους έχει καθηλώσει σε εσωτερική και εξωτερική μοναξιά σε μια εποχή ιδιαίτερα βίαιη και στρεσογόνα για την ανθρώπινη ύπαρξη.


Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να ρίξουν φως στη ζωή τους μέσω της τέχνης και ίσως έτσι να την αλλάξουν κάπως.



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 

ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK 

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACBOOK