Κερατσίνι: Κανονικά λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στο Σελεπίτσαρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας εξέδωσε ανακοίνωση που γνωστοποιεί ότι δεν θα κλείσει το χριστουγεννιάτικο χωριό στο Σελεπίτσαρι παρά τα σχεδόν 30.000 κρούσματα κορωνοϊού 


Το χριστουγεννιάτικο χωριό στο Σελεπίτσαρι,έχει ανοίξει τις πόρτες του και έχει φορέσει τα γιορτινά του για να διατηρήσει ακέραια την εορταστική μας διάθεση παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Με την ασφάλεια που προσφέρει ένας ανοιχτός χώρος αλλά και με την πιστή τήρηση όλων τωναπαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, το Χριστουγεννιάτικο χωριό είναι πανέμορφο,υποδέχεται καθημερινά μικρούς και μεγάλουςπου θέλουν να διασκεδάσουν και να ξεχαστούνλίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά του πάρκου δημιουργούν έναν εντυπωσιακό αποτέλεσμα το οποίο μπορούν να απολαύσουν όλοι και όλες δωρεάν.

Η ανάγκη να γευτούμε ξανά τη μαγεία των γιορτών είναι αυτονόητη, γι αυτό με προσοχή και ασφάλεια σας καλούμε να περάσετε όμορφες στιγμές στο Χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 07/01.

Η τήρηση των μέτρων προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) είναι απαραίτητη για την ασφαλή διασκέδαση όλων.