ΕΥΓΕΝΕΙΑ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μια ζούγκλα από το 2014 – Ανύπαρκτος ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Απίστευτες εικόνες από το Κερατσίνι

- Ανύπαρκτη η Δημοτική Αρχή Βρεττάκου σε πράσινο και καθαριότητα 

- Από το 2014 η καταγγελία... χάθηκε στα συρτάρια του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Οι εικόνες που θα δείτε παρακάτω δεν είναι από κάποιο τροπικό δάσος ή ορεινό χωριό της πατρίδας μας!

Είναι από το «αριστεροκρατούμενο» Κερατσίνι του «επιτυχημένου αριστερού» Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου!

Περιττό να αναφέρουμε ότι το εν λόγω οικόπεδο αποτελεί εστία μόλυνσης, καθώς τα τρωκτικά κάνουν πάρτυ, με ότι αυτό σημαίνει για τους περιοίκους και ιδιώς τις διπλανές κατοικίες.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014

Και βέβαια, οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν το χρέος τους και κατήγγειλαν το 2014 την εν λόγω περίπτωση, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

Όπως θα δείτε στα σχετικά έγγραφα που εξασφάλισε αποκλειστικά το Piraeus Press, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, ενημερώνουν τις αντίστοιχες του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας και ζητούν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Αν λοιπόν σε μία δήθεν επιτυχημένη Δημοτική Αρχή απαιτούνται πάνω από 5 χρόνια για να λυθεί ένα τόσο απλό θέμα, φανταστείτε τι θα γίνεται αλλού.

Το βασικό ζήτημα βέβαια είναι ότι οι κάτοικοι της περιοχής έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με μια τεράστια εστία μόλυνσης, στην οποία έχουν βρει καταφύγιο ποντίκια, κάθε λογής έντομα και παράσιτα, αποτελώντας ζωντανή απειλή για την υγεία τους.

Ελπίζουμε μετά τη δημοσίευση του θέματος να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας και να δώσουν άμεσα λύση.