ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: «Δεν είναι στο ρεπερτόριό μας το Μακεδονία Ξακουστή»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Άκρως προκλητικός ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος

- Διχάζει την τοπική κοινωνία

...του Σαράντου Ευσταθόπουλος, Εκδότη Piraeus Press

Προκαλεί το κοινό αίσθημα με δηλώσεις του σε μεγάλο κανάλι ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, λέγοντας δίχως ίχνος ντροπής και με περισσή απαξίωση, ότι η φιλαρμονική του Δήμου δεν έχει στο ρεπερτόριό της το «Μακεδονία Ξακουστή».

ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ... ΨΕΥΤΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ!

Μόλις πριν λίγα 24ωρα, όταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Φίλιππος Καμπούρης αποκάλυπτε ότι ο κ. Βρεττάκος έχει απαγορεύσει το «Μακεδονία Ξακουστή» ενόψει της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, ο τελευταίος μιλούσε για προβοκάτσιες λέγοντας ότι ουδέποτε έδωσε τέτοια εντολή!

Σήμερα, λίγες ώρες μετά, ο κ. Βρεττάκος μας ενημερώνει ότι η Φιλαρμονική του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας δεν έχει το εμβατήριο της Μακεδονίας στο ρεπερτόριό της... Πρέπει βέβαια να είναι η μοναδική Φιλαρμονική στην Ελλάδα που δεν το έχει!

Τα ψέματα του κ. Βρεττάκου βγάζουν μάτι, καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις ακροαριστερίστικες ιδεοληψίες του, επιχειρώντας να διχάσει την τοπική κοινωνία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, με αφορμή την Εθνική μας Επέτειο.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ

Ο κ. Καμπούρης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες που θα δώσουν το παρών στην παρέλαση, να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Μακεδονία Ξακουστή», στέλνοντας σαφές μήνυμα τόσο στον Δήμαρχο που ξεπούλησε στο Υπερταμείο την ακίνητη δημόσια περιουσία του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, όσο και στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ξεπούλησε τη Μακεδονία με τη συμφωνία των Πρεσπών.